onsdag den 7. juli 2010

Ninjahævneren ved godt, hvornår paragraffer er stærkere end sværdet, at I bare ved det


Kære langfingrede virksomheder.
Jeg synes, det er dejligt, at I synes rigtigt godt om mine tegninger. Men jeg ville altså virkeligt sætte pris på, hvis I gad holde op med at stjæle dem og bruge dem i jeres reklamer. Internettet er ikke cowboyland, reglerne om ophavsret gælder.

Hilsen Stine

6 kommentarer:

Dyveke sagde ...

Har dine tegninger været brugt i reklamer?! Tarveligt, meget tarveligt...

Anonym sagde ...

Hvem og hvor er de blevet brugt?
Men dårlig stil!!

mobo sagde ...

namedropping tak! :)

Warming sagde ...

Ja tak, hvem er så svinske? Tid til noget negativ omtale

Unknown sagde ...

Hvor usselt!(!!!!!)
Godt Ninjahævneren kan andet end at svingen sværdet!

Freja sagde ...

okay, det er lidt ude af sammenhæng med oplægget, men fik en pludselig lyst til at rose din blog helt op til skyerne!

Jeg kort sagt ELSKER din blog! den er så enkel, og dog så genial! Din tegninger får mig til at sidde og højt! Hvilket jeg ellers ikke går så meget i, når jeg sidder alene og ser noget sjovt .. Så, genialt! Genialt! Er i gang med at læse det fra starten og frem (: Så jeg kan få det hele med .. Altså ja .. Alt i alt - g.e.n.i.a.l.t

hilsen Freja
http://livetsomfreja.blogspot.com/