torsdag den 20. maj 2010

Kig forbi


Husk i øvrigt da lige at komme til weekendens Komiks.dk i Økse.. Ønske.. Øksnehallen i Kbh, hvis du bryder dig godt om tegneserier - eller måske bare vil hilse på, når JydeStinen er på officielt besøg i storbyen. Jeg sidder ved webcomic-bordet lørdag fra 10 - 12 og gør mig til, men holder også af en spontan hilser på alle andre tidspunkter.
Ps. Hvor fedt ville det ikke være, hvis det hed Ønskehallen?
Pps. Krydsede fingre fredag aften modtages gerne. Man er jo nomineret.

11 kommentarer:

flo's diner sagde ...

Hvis jeg havde en paralleldimension, hvor jeg kunne gå til alle de fede ting, der sker her i weekenden, stod jeg i Ønskehallen som et søm. Men ak og ve.

Husk, nu du er i storbyen, at der er pinsekarneval. Det kunne godt danne basis for nogle ømme tegninger...

Ine sagde ...

Lykke til! Jeg krysser både fingre og tær for deg! :)

Lois Lane sagde ...

Oh no - kommer ikke til Kbh. Men krydser og hepper i det jyske! You can do it!

Hils Hummus-Hanne :-)

Damernes Magasin sagde ...

Ønskehallen! Elsker det :-)
Krydser fingre på dine vegne.
/Helle

Uden Relevans sagde ...

Jeg krydser alt hvad jeg kan. Promise!e

Spiren sagde ...

Da min søster var lille og uspoleret og gik i folkeskole, kom hun en dag hjem og fortalte min mor, at når der var pause i skolen, så fik de lov at lege ude i frierhallen. Min mor undrede sig lidt over dette navn, men godtog selvfølgelig, at sådan var stedet åbenbart så eventyrligt døbt, selvom det var en almindelig betonstøbt kommuneskole. Eventyret fik sig imidlertid et fur, da det gik op for både min søster og mor, at førstnævnte havde hørt betegnelsen "friarealet" med prinsesseørerne skruet på - hehehe... :D

Krydser alt, hvad krydses kan, for at du vinder!

Uden Relevans sagde ...

Stor tillykke med sejren!!!si

Anne S. sagde ...

TILLYKKE!!!!!

Hvor er det bare fortjent!!!

Sarah sagde ...

Ihh... Hvor kunne det været virkeligt lækkert at mødes med alle de tegnere! Men men. Det går ikke. Ikke råd, ikke tid, ikke inspiration. Men måske engang.
Tillykke med nomineringen!
Og for resten en virkeligt fin blog, jeg kan godt lide din simple streg :)
- Sarah :)

Anonym sagde ...

Hvorfor vidste jeg ikke dette? Jeg var der jo om søndagen :(

Anna sagde ...

Nej nogle søde tegninger! Nu kommer jeg da vist til at følge din blog :O