torsdag den 13. maj 2010

Travlhedsmåned, æv


Jeg er nu så travl, at jeg ikke har kunnet finde en lille time til at tømme de sidste flyttekasser og blive opdateret på finalen i Top Model sæson 14 (og INGEN spoilere tak, jeg er dybt afhængig af at være spændt på vinderen!). Nu må eksamensmåned gerne snart være slut.

9 kommentarer:

Hanne sagde ...

Betyder det, du heller ikke får fulgt med i "Groomer has it"?

Ladybird sagde ...

Hvor kan man se finalen henne? Jeg har ikke kunne finde den nogen steder på nettet...

(Er ked af at min første kommentar til din fine blog skal være noget så tør. Jeg er en glad, trofast læser af din bedårende og seje blog!)

StineStregen sagde ...

Hanne: jeg har slet ikke tv-signal, så selvom jeg havde haft tid, havde det heller ikke været muligt :( Mon det ligger på nettet et sted?

Ladybird: tak tak for det hele :) De nye sæsoner plejer at blive lagt på you tube dagen efter, de har været sendt i USA. Bare søg på antm cycle 14 episode 10. Der er flere, der har lagt den ud, så vidt jeg kan se.

flo's diner sagde ...

Ok, der var så lige et sekund der, hvor jeg troede, dagens blog handlede om, at du havde farvet håret sort og fået en hund, der var så grim, at den måtte bo i en kasse...

Godmorgen.

StineStregen sagde ...

Godmorgen Flo :)

Det ville fanme være fedt, hvis mit liv var så vildt! Næ, det vildeste var den pakke Vicks Blue jeg købte i 7-eleven i går. Grraaaauuu - a walk on the wild side indeed.

Husmoder sagde ...

Men har du fået sort page??

StineStregen sagde ...

Hi hi, nej. Men måske er det det, jeg skal bruge min frihed på, når eksamen er slut?

Anonym sagde ...

Vil lige fortælle dig en hemmelighed... Flyttekasserne dør ikke, hvis de først pakkes ud om nogle uger! Dér, nu ved du det! Håber det er befriende viden :-)

Og hvor er det ca. verdens bedste følelse når eksamensmåneden er slut engang! Der er lys forude.

Lois Lane sagde ...

Min første tanke var, om du havde hyret en filipinsk au pair til at pakke kasserne ud? Men det har du så ikke, kan jeg forstå...
Når du engang er færdig med kasserne kommer vi med et poserne med resten af dine egendele :-D