torsdag den 27. maj 2010

Det findes åbenbart stadig - ligesom hestevogneHar man set mage - jeg har fået post. Sådan rigtig post, der ikke er fra et firma!

7 kommentarer:

Stine Barselsfeber sagde ...

... ja det sker også hvert år til min fødselsdag, men ikke ellers.

Signe sagde ...

Åh, det er simpelthen bare det bedst!

Katrine sagde ...

Åh rigtige ægte breve, det er skønt!
Hvad blev der egentligt af pennevenner?

Mia-Linh sagde ...

Der er nu noget super fedt ved god gammeldags snailmail :)

Anonym sagde ...

det er slut meget snart, nu hvor de vil sætte portoen op til 8 kr!!! helt vanvittigt - og så med den "service" de leverer..
Mht. pennevenner: de findes sørme stadig - jeg følger bare nogle af mine barndomspennevenner via "julebreve" og nu også facebook : - ) (selvom jeg har lidt problemer med det finske, italienske og grønlandske!!og googletranslate er ikke for god!)
- Mette

Tina sagde ...

Der er intet som ÆGTE post ;)

Du har i øvrigt fået en Award ovre hos mig :) Kig ind.

Mille sagde ...

Hvor er det fantastisk - et vaskeægte brev! Helt uden rudekuvert eller stempel-frimærke?!
Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har fået et honest to God brev - til gengæld har jeg lige fået tilsendt min kontrakt (yay - rigtigt voksen-arbejde til august!) fra Faaborg Gymnasium med good ole snail-mail. Det er nu hyggeligt :)
Synes forresten at din tegning-Stine har samme kjole på som min tegning-Mille - total veninde-påklædning :D

Mille
MySplashOfColour.blogspot.com