mandag den 17. maj 2010

Et par takketegninger


Jeg er snart i bund af takketegningebunken, der slet ikke blev så stor endda. Tænk bare, at jeres hjerter er større end jeres trang til at se jer selv på tegning. Det er stort, synes jeg. I må være nogle usandsynligt dejlige mennesker!
Ikke dermed sagt, at dem der gerne ville have tegninger ikke er dejlige mennesker, jeg forstår bestemt godt, at man gerne vil indløse. Mange, der har optrådt her flere gange, bliver stadig sådan lidt OMG!OMG!OMG! over tanken. Det gør jeg vist egentlig også selv, når andre tegner mig.
Ps. Jeg har valgt ikke at linke til de tegnede, siden det ikke handler om indhold, men I er velkomne til at linke til jer selv i kommentarfeltet, også hvis I vil vise en tegning, der ikke kom med på her.

7 kommentarer:

Mathias Jensen sagde ...

Novra! De er godt nok pæne. Glæder mig helt vildt til min tegning.
Du må gerne, som du vist har fået af vide før, vise alle dine takke billeder (:

Charlotte sagde ...

Ihh, hvor er de fine!
Er der nogen der ved hvem det er der dropper Cola? Det ligner en blog, som jeg godt kunne tænke mig at læse....;o)

Anne S. sagde ...

Charlotte: Det er mig, der dropper colaen. Har desværre ikke en blog da den med garanti vil blive totalt fantasiforladt og omhandle Nike-sko.

Jeg har nu været totalt cola-clean siden 10. marts og jeg udøser gerne mine erfaringer til dem, der gerne vil høre om den.

Hilsen
Anne (fhv. colaman)

Anne S. sagde ...

...og jeg bør måske også lige sige at jeg ikke er Stines enæggede tvilling, men jeg ville gerne have en ægte StineStreg - og det kræver jo en Stine :-)

Charlotte sagde ...

Novra, det er virkelig lang tid! Jeg ville ikke holde en uge - jeg har rygrad som en regnorm!

Anne S. sagde ...

Det har jeg normalt også men med hjælp fra en akupunktør (meget grænseoverskridende, da jeg ellers ikke tror en skid på det der alternative p**), lidt vilje og et hold venner, der sørgede for at holde min moral oppe, så er det gået supergodt!

Og btw... mit blodsukker har det bedre, jeg sover bedre, er mindre hyper etc. etc.

Uden Relevans sagde ...

Åh ja jeg må lave en post med den tegning du lavede :)

Tak igen forresten