mandag den 31. maj 2010

Gæstestribe: Brugte du blyanten fra "Otto er et næsehorn", Stine?

I dag er store eksamensdag og -aften på deltidsuddannelse, så I bliver forkælet med en gæstestribe fra Hummus-Hanne.

"Man skal passe på med at invitere ninjahævneren indenfor. Siden jeg fik hende "tatoveret" på armen, er min eksamenslæsning blevet saboteret på det groveste. Nogen har holdt fest og rodet i hele lejligheden, slået mit vækkeur fra, så jeg er sovet over, brugt alle mine penge på at købe tegneserier på nettet, og smidt en hel masse forelæsningsnoter, som jeg er sikker på, jeg har taget, væk."

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Priceless!

Tror det er min første kommentar her, vil lige sige, at din blog er helt fantastisk Stine, INKLUSIVE gæstetegnerne, fantastisk krydderi!

Opdagede den for nogle uger siden, og formåede at grave mig helt tilbage til bloggens start, har slugt det hele råt! Absolut yndlings-stinestreger er indtil videre den med slikautomaten der bliver hævnet, og Stine med rævehale, så man kan tage en lur overalt. Kan relatere uhyggeligt godt til begge ting.

Gigant-ros herfra!

Cav Bøgelund sagde ...

Måske hvis du fik tatoveret en pirat på den anden arm Hummus-Hanne? Pirater og ninjaer er jo som bekendt naturlige fjender, og på den måde kunne du holde begge i skak?

StineStregen sagde ...

Karina: orv, det var alligevel meget pæne ord, dem er jeg virkelig glad for :) Tak!

Cav: så må du stå for piraten.

Hanne sagde ...

Det lyder risky, Cav. Hvad nu, hvis de rotter sig sammen og laver endnu mere ballade? Så består jeg jo aldrig de eksamener..

Unknown sagde ...

Bestemt ikke nogen dårlig vikar dér! :)

Katrine sagde ...

http://divabeautybox.blogspot.com/2010/06/thank-you.html

Ikke lige så fancy som din ægte award - men altså, du fortjener den SÅ meget! Jeg hjerter Stinestregen.

Johanne sagde ...

Hanne, jeg elsker dine lydeffekter på gæstestriben! Jeg kan nærmest høre, hvordan Ninjahævneren smak dit vækkeur en ordentlig en, så du sov over dig dig!

StineStregen sagde ...

Lukket + Johanne: Hun er nemlig faaaab :)

Diva: Aaaaw, tak! Den er jeg glad for!

I øvrigt har jeg overtalt endnu et fabelagtigt menneske til at lave gæstetegning/stribe, så glæd jer! Det bliver cwæææjsy!

Hanne sagde ...

Ih tak Johanne og lukket!