torsdag den 8. april 2010

NOVRA!


ORV, der er mange hjælpsomme mennesker i Blogland!!! Indtil videre er det stadig meget dyre lejligheder og fremlejer, der dukker op, men jeg tror på, at så stort et netværk kan føre til utrolige ting, så mit håb lever.
TAK, fordi I er søde og dejlige mennesker.
Og så håber jeg, at I også er tålmodige - de der 70 - 80 takketegninger kommer vist til at tage lidt tid...

9 kommentarer:

Warming sagde ...

Du har underholdt os i mere end et år. Karma loven siger at der også kommer noget den anden vej.
Krydser finger for at du finder en god lejlighed

Carina sagde ...

Så ligger der også et link hos mig :)

fasterfis sagde ...

Selvom jeg ville elske en Stine-tegnet udgave at mit lyserøde ydre, så slap helt af og spring den tegning over. Du har vist nok andet at bruge tiden på. :)

Bitten sagde ...

Jeg tror, at det primære formål med den store hjælpsomhed var rent faktisk at hjælpe dig, og ikke fordi vi er tegninge-grådige - så jeg tror ikke det haster :)

rené sagde ...

Jeg ville være rigeligt tilfreds med et fangirl-billede :P Men nu skal vi jo lige finde et sted at bo til dig først..

StineStregen sagde ...

Warming + Vebe: Tak :)

Faster+Bitten: Det er da dejligt med den indstilling :)

(Men har skam også fået nogle meget faste bestillinger ind i mailboxen, hvilket er helt ok, for jeg har jo lovet.)

Uden Relevans sagde ...

Jeg håber at det virker!

Annette sagde ...

Jeg ville meget gerne sætte en tegning op også. Men kan se at stort set alle mine læsere også har sat den op, så det er jo lidt dobbeltkonfetti. Men krydser fingre for at du snart får en super god lejlighed, der er til at betale :) Held og lykke med det hele!

Ninapb sagde ...

Altså, jeg kunne godt finde på at ønske mig tilgivelse for, at have udskrevet den fine forårstegning med alle dyrene og have haft den hængende på væggen. Og måske endda tilladelse til at gøre det IGEN!? :-s

Måske er der nogen af de andre 70 der også kunne synes at det var en fin måde at afregne på?