lørdag den 2. januar 2010

Janaursentimental (og lang i spyttet)


Når man starter en blog, ved man godt, at ingen læser den. Ud over de få, der godt ved, at de ender med at sidde i samvittighedsgæld til halsen, hvis de ikke læser med, altså (en særlig tak til Jakob, der virkelig bar sin samvittighedslæsning som min første læser pænt).

Så går der lidt tid, man blogger og blogger og skriver og tegner og pludselig en dag får man en kommentar fra en person, man ikke kender. Hjertet ryger helt op i halsen, mens højre og venstre side af ens mund kæmper om at nå først op til hvert sit øre. Pludselig kommer der flere, og så flere igen, og pludselig kan man sige om sig selv, at man er sådan en, der har læsere. Slet ikke nogen dum ting at prale med, hvilket også bliver gjort omsiggribende og grundigt. Måske kammer det ligefrem over ind i mellem (undskyld til jer, der måtte lægge ører til den slags - sandsynligvis Jakob igen).

Men med glæden over, at det, man lægger ud, faktisk bliver set, kommer også frygten for, hvad folk dog ikke vil tænke - og ikke mindst sige. Man har set, hvordan nogle skribenter bliver overfaldet med beske kommentarer, næsten uanset hvad de skriver. Stikker man næsen frem, er man også nemmere at ramme. Næsten som en lille hjort med en skydeskive på. Junglelov, vistnok.

Sådan har det bare ikke været for mig i det halvandet år, jeg har leget hjort med skydeskive. 530 indlæg (531 med det her). Og jo jo, lidt bashing hist og her. Enkelte mennesker i den virkelige verden, der ikke synes, at jeg lever op til min blog-persona (jeg er tilsyneladende ikke indie nok, hvilket er totalt nedtur, eftersom selv Forsvaret er det i dag, hvis man skal tro tv-reklamerne). Men alt i alt, har I været helt ufatteligt søde ved mig.

Senest har jeg hørt, at en lille flok mennesker i Canada får oversat StineStregen hver dag på arbejdet, af hvad, jeg forestiller mig, er en VIRKELIG sympatisk dansk herre (Hello Canada, how are you? Cold? I thought you might be). Og undskyldundskyldundskyld - den her tekst er blevet alt for lang, men jeg tillader mig altså lige et sentimentalt øjeblik over, hvor fantastisk det hele er. Tak.

20 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Har fuldt dig i næsten et år, men lægger sjældent en kommentar. Elsker dine tegninger og humor :-)

Anonym sagde ...

men ingen lyster at skyde hjortedyret ned ;) en enkelt ting hjortedyret kunne gøre var måske at ændre den der "hverdag i sort/hvid" titel :) nu er stine jo blevet fancy og farvefuld

Anonym sagde ...

jeg synes du er helt fantastisk og kan snart ikke forstille mig en hverdag uden at tjekke op på hvad stinestregen har lavet idag.

lenapn sagde ...

jeg synes du er helt fantastisk og kan ikke forestille mig en dag uden at tjekke op på hvad stinestregen har lavet idag:)

Anonym sagde ...

En blog som StineStregen fortjener mange læsere.
Dine streger er skønne og fantastiske (og savnede, når der en enkelt gang imellem går en dag eller to inden der kommer en ny)

Thumbs up til dig Stine - det er dejligt at læse med...

Hilsen Louise


Og inspireret af renés hyppige kommentarer på captcha, så vil jeg da lige fortælle, at det i dette besøg var: STORT - ligesom StineStregen :)

rené sagde ...

like :)

flo's diner sagde ...

Meget præcist beskrevet, Stine...så fint og rigtigt. Og surt ikke at være indie nok, haha!

Jeg havde det, som om jeg fandt guld, da jeg fandt din blog, og det er jeg vist ikke alene om.

B sagde ...

Tak for bloggen, Stine. Jeg er stor fan, og har anbefalet bloggen til alle jeg kender. Jeg klikker ind på din blog flere gange om dagen, for at se om det kunne være der var kommet noget mere, og så ellers bare for at kigge på tegningerne :) De er så flotte.
Håber du fortsætter et stykke tid endnu.
Hilsen
B.

Inge sagde ...

Jeg er vild med din humor og dine skønne tegninger, har fulgt dig i et ½ års tid.
Håber du får et dejligt 2010, med masser af skønne StineStreger du vil dele med alle os

Anne Lotte sagde ...

Din streg og din tekst til er fantastisk, altid. Har aldrig synes der var noget at bashe dig over (det skulle da lige være da du mente børn i et supermarked skulle låses inde i baggageboksene, men jeg tænker du selv får børn en dag, og dermed bliver lidt klogere, haha).
Held og lykke i 2010.
De bedste hilsener
Anne Lotte

Anonym sagde ...

Jeg er altså også bare helt vild med din streg - jeg glæder mig til at følge alle dine dage i 2010! Tak fordi du deler dit talent med alle os.......
Mette

Fidla sagde ...

Ej hvor vildt... Jeg kunne godt tænke mig at have canadiske læsere ;D

Anonym sagde ...

Jeg elsker din blog. Da jeg i sin tid faldt over den blev jeg nødt til at læse samtige Streger med det samme, og har hængt ved lige siden. Stregerne og ordene er fabelagtige. Du er har virkelig en sans for at kommunikere og underholde udover det sædvanlige.

buster47 sagde ...

Din blog bliver også læst i Syd Frankrig og med stor glæde, min datter på 8 får den oversat til Fransk, så det er ikke bare i Canada den bliver oversat.(monstro den sympatisk dansk herre ikke også oversætter til Fransk :))
Takker for stregen og håber du bliver ved og ved og ved....

MAB sagde ...

Jeg elsker at følge med her, og synes det er super fedt du bliver ved :)
Og hvor er det fedt, at der er andre end mig som har stenet over forsvarets nye reklame - hvad sker der for den?:P

Uden Relevans sagde ...

sorry for at jeg fik startet hele den der lang i spyttet debat :).

Anonym sagde ...

Det som alle de andre skriver : - )
- Mette

ps Anne Lotte: den der børne-opbevaringstegning : - ) den kan man godt mene, selvom man har børn : - ) sir jeg bare

Sara sagde ...

Du er godt nok svær ikke at holde af Stine. Jeg glæder mig til at følge med i, hvad du finder på at bruge dit talent til i fremtiden.

Anonym sagde ...

Stine, jeg har også fulgt din blog det sidste års tid - men har alligevel læst alle dine striber. Du ér den mest fantastiske blogger/stribe-tegner ever. Jeg elsker det du laver!
Jeg har reklameret for dig både til venner og bekendte, men også på bl.a. facebook.
Keep up the good work!
:)
-M.

StineStregen sagde ...

Hey, nu var det mig, der roste JER! Men tak for de helt vildt pæne ord, jeg bliver snart helt rørstrømsk og opsøger jer én efter en og aer jer, til I føler jer pinlige over situationen. Ooooh yes, man skal ikke vide sig for sikker.

Anonym: Lige nu leger vi med farver, men så vidt jeg kan se på skema for deltidsuddannelse, kommer vi måske tilbage i sort/hvid i januar og februar, for farver tager lige lidt ekstra tid, og hvis man slet ingen har, må farver måske lade livet.

Buster47: C'est Magnifique!!! Men jeg tror nu, at højtlæsende gut bor i den engelsktalende del af Canada, selvom jeg selvfølgelig ikke kan være sikker :)

MAB: I wish I knew! Og jeg ville også gerne vide, hvad det er for nogle briller, hende pigen har på, for de er labre!