fredag den 29. januar 2010

Hun er *snøft* FANTASTISK *snøft*


Mennesker, der sådan er for alvor ærlige, også når det gør ondt og er dumt og håbløst og SKRID verden - de rører mig. Faktisk kommer jeg altid til at tude lidt over dem. Især når jeg finder dem i det her blogland, der er så overstoppet med æhm-det-her-ville-jeg-købe-hvis-jeg-havde-råd-men-her-er-et-billede-af-mig-i-h&m-tøj-igeeeen-og-ellers-har-jeg-ikke-en-kæft-at-sige-blogs. Alle skal selvfølgelig blogge om det, de har lyst til. Men jeg savner ærlighed, personlighed og virkelighed.

Og så fandt jeg En dukkes fortælling. Den er ikke dukket eller omhandlende dukker, men udspiller sig på Rigshospitalets 15. sal. Skribenten er en pige, der oprindeligt kommer fra Bosnien, men alligevel har gjort det danske sprog til helt sit eget.

Hurra for optimistiske mennesker med humor og skrive-evner. Hatten af for så meget ærlighed! Hurra for modebilleder taget på et hospital. Hatten af for det livssyn. Jeg kunne blive ved, men sandheden er, at jeg går så sjældent med hat.

Jeg har med vanlig elegance nærmest kvalt den stakkels skribent i ros, for jeg tuder næsten hver gang, jeg læser hendes blog. Uanset om den handler om triste ting, sjove anekdoter eller skøre barndomsminder.
Jeg skrev og spurgte, om jeg godt måtte linke til hende (og kastede mig ved lejlighed ud i endnu flere store ord). Hun svarede med en fin mail, der sluttede sådan her: "Mange kærlige hilsner og tusind tak, for at du idag var min Søpavillon, der oplyste Riget lidt mere." Efter at have læst
det her blogindlæg, fik det mig selvfølgelig OGSÅ til at tude.

Hvad ER der med den pige (og ikke mindst min tudevornhed)??? Fantastisk er hun, så hvis du vil lidt mere end bare se, hvilket H&M-tøj resten af blogland har skruet sig ned i, så giv hendes blog en chance.

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Utroligt!
Efter det link med verdens sygeste stalker, du sendte idag, var jeg overhovedet ikke forberedt på, at Dukken er ...sådan. Jeg har lige læst hendes blog-posts igennem og hendes tweets med. Det ER godt. (Og stalkeren er bare endnu længere ude i psyko-sumpen nu)

Sandra sagde ...

HØRT!
Jeg kunne ikke være mere enig :O

KunSandheden sagde ...

Tak for kaffe, så kom jeg da lige ud af x-factor-boblen - der kan man tale om en kvinde, der trods alt formår at se lyset i mørket. Imponerende

Emil sagde ...

Det er en seriøst god blog!
Så har jeg nu StineStregen til at blive muntret op i en travl hverdag og En dukkes fortælling til at sætte den travle hverdag i perspektiv...

Cudos!

Erna sagde ...

<3 - jeg er målløs...

Leoparddrengen sagde ...

Psst... Dukken/Erna er fantastisk... men det er 13ende etage for tiden. Og det er oprindeligt Bosnien. Og jeg kan ikke lade være med at være pernittengrynet, beklager... - ved ikke hvorfor!

StineStregen sagde ...

Lene: Hun er nemlig fantastisk, og bare slet ikke lige typen, der ligger på til alt det hejs...

Sandre: Godt så!

KunSandheden: Præcis. Det er det sådan helt livsbekræftende.

Email: Nemlig. Perspektiv.

Erna Lola: Og dygtig.

Leo: Lige nu er hun vist på weekend? Muligvis i stueetagen :D Og det med Bosnien var en tanketorsk, fordi jeg har en veninde i Kroatien, er rettet nu.

Erna sagde ...

Ja, Dukken var på weekende, og hold da op hun fik holdt weekend. :)

Til trods for kun 8 timers søvn sammenlagt, har jeg mere energi end nogen sinde før og jeg flyver ca 3 cm over jorden p.t - især på grund af jeres søde roser.

Stine - tænk ikke på det, med Kroatien :) - Hvis vi var i 80'erne ville det have været det samme ;)

StineStregen sagde ...

GODT, at du har haft en god weekend :) Men whoa, hvis det her var firserne, ville vi måle hinanden på hårhøjde, og det gør vi gudskelov ikke. Jeg er virkelig ked af den dumme fejl.