torsdag den 19. marts 2015

Forårsfornemmelser eller tricktyv?Når jeg afslører, at det skete på Københavns Hovedbanegård, er jeg sikker på, vi allesammen ved, hvad svaret på spørgsmålet i overskriften egentlig er...

7 kommentarer:

Caroline sagde ...

Wooow, jeg troede lige først, at tasken på det øverste billede var en yderst gravid mave!:D

Kathrine sagde ...

Skægt, for to dage siden fik jeg præcis samme kommentar på Hovedbanegården i København. Jeg kunne ikke helt overskue hvad det gik ud på, men skulle heldigvis nå et tog.

Anonym sagde ...

Der er også sket for mig på Hovedbanegården. Det viste sig så at være en indsamler fra Folkekirkensnødhjælp, så endte selvfølgelig med at blive 100kr fattigere, hver måned siden 😁

Maja sagde ...

Jep, jeg troede også, du var gravid ...;)

Anne sagde ...

åh det gør én næsten lige så glad som den med "du ville se så meget pænere ud hvis du smilede" - not! Det er mit "resting-bitch-face" makker og hvis du synes det er din fødselsret at kommentere på fremmede kvinders udseende, så forbered dig på at du bliver sparket tilbage til 1950erne hvis du forsøger den slags sexistisk lort overfor mig (jeg er nemlig i super forårshumør og derfor vil jeg ikke save dine klunker af med en rusten sav som jeg ellers plejer) Venlig hilsen den glade feminist :-)

Mille sagde ...

Jeg blev antastet af den samme fyr to dage i træk på Hovedbanegården. Første dag var min reaktion præcis den samme som din. Anden dag, really not happy with that dude.

Anonym sagde ...

Åh, nej?! Var det kombineret sexisme og tricktyveri på hovedbanen?