tirsdag den 19. januar 2010

Nananananananananana Stine-maaaaan. Æv.


Når man sådan lidt i sjov har brokket sig over, at man ikke er inviteret til mandeaften, og så endelig bliver for-sjov-inviteret, og en anden gut først brokker sig, men siden indrømmer, at det egentlig ville virke meget naturlig, så er det, at man ærgrer sig lidt over, at man ikke er født som sådan en sød lille brunhåret pige-pige. For egentlig er det jo ikke fordi, jeg gider være med til at glo på en dj-dame, der også er undertøjsmodel. Jeg har det måske bare med at være lidt mere mandeagtig, end jeg egentlig godt gad være.

17 kommentarer:

Spiren sagde ...

Hehehe... Jeg tror faktisk, at alt det positive ved at få lov at hænge med drengene i sidste ende opvejer dine eventuelle maskuline karakteristikas (hehehe) ærgerlighed.

Jeg holder i hvert fald meget af det, når jeg bliver inviteret ind i drengefællesskaber, for de har det tit sjovere end tøser. Der er så mange ting, som ikke kan/må siges veninder i mellem, og så meget fnidder, der kan opstå - og dér er drenge altså anderledes indrettede, i hvert fald dem, jeg har fornøjelsen af at hænge med! =)

P.S. Synes nu, du virker vældigt feminin. Tror egentlig bare, at drengene holder af din personlighed og synes, at du er hyggelig og skæg at have med, også til damebeskuende drengeaktiviteter ;)

Rikke sagde ...

Den lyder bekendt :) Bliver også tit inviteret til guys-night, med øl, pizza og fodbold. Altså? Men det er jo sjovt nok :)

En fugl i hånden sagde ...

Fantastisk Stine!

En af mine gamle venner sagde engang til sim mor: "Helle er ikke en pige, men en ven!", da hun undrede sig over, at jeg var ene pige i selskabet blandt en håndfuld drenge nytårsaften...

Jeg har altid godt kunnet li fyres mere ligefremme måde at være sammen på uden så meget fnidder fnadder. Har dog også altid haft mange veninder, men bare kunnet se fordele ved begge slags fællesskaber...

I dag ved familiesammenkomster sidder jeg faktisk ofte alene tilbage i stuen med gutterne også, og skal jeg være ærlig, så savner jeg faktisk at have flere drengevenner...

Hilsen Helle (med en utrolig feminin blog)

Synne Justesen sagde ...

Hehe Stine. Mon du nu er så mandet som du giver dig ud for at være?
Jeg tror det ikke.

Men hvis du trænger til mere pigelir, så kan du jo hoppe over til mig og se om du kan rende af med den tøsede hårbøjle jeg har lovet væk i en give away ;).

Mvh,
Synne - også med en utrolig feminin blog, men svinger værktøj med hård hånd i det virkelige liv.

Ibs sagde ...

Det er sgu en meget god ting at være med i sådan en mandeklub der, tænk det indblik, man kan få! Og godt selskab. Netop uden det fnidder, som piger laver!

....gad vide, hvorfor piger laver alt det fnidder, når vi selv er så trætte af det!?

Uden Relevans sagde ...

Hehe Ingen kommentarer.

Lois Lane sagde ...

funderer lige lidt over, at jeg jo faktisk er en ret lille, brunhåret pige-pige - der egentlig synes, det er helt ok at glo på dj-piger, der også er undertøjsmodeller...
:-D
(Ja undskyld. Men du ved jo godt, at jeg ikke kunne lade være med at reagere på det, ik?)

StineStregen sagde ...

Spiren: Jeg ved godt, hvad du mener, og det er ikke fordi, jeg ikke kan lide den, jeg er, eller gider hænge ud med drengene. Men well... Jeg kan godt blive misundelig på de pigede piger alligevel.

Rikke: Ja, det er det. Men jeg vil jo også gerne være en pige, sårn...

Helle: Jeg er helt enig med dig, det ER fantastisk selskab, og jeg råsavner mine drengevenner, der næsten allesammen er flyttet til Kbh. Men tænker du aldrig over, at du også gerne vil have, at verden ser dig som en pige? Måske tænker jeg bare meget på det lige for tiden, fordi jeg lige er blevet single...

Synne: Jeg skal skisme love for, at det er pigelir :D Jeg er med i konkurrencen med krydsede fingre!

Ibs: DET er et godt spørgsmål. Konkurrer vi lige så meget som mænnerne, bare uden at ville være ved det?

Lois: Yeah :D Måske er det bare dig, jeg gerne vil være så. Du er også klog og ser rasende godt ud i kreative briller :D

blue-bird sagde ...

Langt langt det meste af tiden er jeg godt tilfreds med min højde (1.79), men en gang i mellem gad jeg godt være sådan en lille en. Sådan et lille nips. Det opfatter jeg på en eller anden måde også som mere piget end, ja mig. Men, jeg er og bliver bare aldrig et lille nips...

StineStregen sagde ...

Jeg ved, hvad du mener - selvom jeg er to centimeter lavere end dig.

rené sagde ...

".. og jeg råsavner mine drengevenner, der næsten allesammen er flyttet til Kbh."

Vi har sagt det før, og vi siger det igen.. ;)

Minikat sagde ...

Eftersom min kære svigerfar kun har døtre, forventede han kun svigersønner. Da yngstebarnet så bragte sin pigekæreste med hjem, kiggede han lidt fornøjeligt på mig, kløede sig på hagen og gav sig så til at diskutere sport og biler. Kjoler eller ej, jeg blev en svigersøn og dermed basta.
Ikke at det ikke er hyggeligt (og en god undskyldning for at slippe for opvasken en gang i mellem), men jeg ved virkelig ikke meget om sport!

StineStregen sagde ...

DET er alligevel sjovt (som i pudsigt) Minikat... Sparker I så også på dæk sammen og laver albue-moves ved interne jokes? :D Han lyder hyggelig (eller også er den forestilling, jeg har bygget op i mit hoved bare enormt hyggelig)

Ibs sagde ...

Det kan faktisk godt være, det er konkurrence. Det lyder sandsynligt. Bare på en virkeligt nedrig og fordækt facon. Oh how I love women sometimes.

christina sagde ...

men apropos de der dj-damer - hvad blev der så egentlig af vores dj-karriere stine?!! Vi skal altså snart rykke på det, det er kun et spørgsmål om tid, før vi er for gamle og stive i nakken til kækt at holde et par hørebøffer mellem skulder/hoved...

StineStregen sagde ...

Arj Christina, vi er skisme da evigt unge. Men godt, så flyt lige tilbage til Århus, så vi kan komme igang :D

anette sagde ...

haha - er udfordringen (eller realiteten måske) ikke bare, at det tit er meget sjovere at stå i mandehørmen frem for pigesnakken?