søndag den 31. januar 2010

Filosofi-blues


Jeg er ikke sikker på, hvordan den ellers så pæne filosofistuderende og jeg endte der, men havde jeg haft løg, var de blevet lange under følgende ligning: Jeg = reklamebranche = ondskab = kapitalisme = al verdens lidelse = min skyld.

17 kommentarer:

Infotainer sagde ...

Gud, hvor typisk. Og der gik du nok og troede, at du var færdig med at tage hele journalistbranchens ondskab på dine skuldre.

flo's diner sagde ...

Haha! Og suk. Hvor skal man bare stå til ansvar for meget kulturelt fordærv, bare man lugter lidt af medier...ved snart ikke, hvor mange bordherrer og -damer, jeg har skullet høre beklage sig over, at det hele er mediernes skyld.

Annettes space sagde ...

Åhhhrrrr Stine...SÅ brede er dine skuldre vel heller ikke??
Den stakkels filosof havde måske blot brug for een eller anden at skælde ud på....Bær over og grin af det :-)

Uden Relevans sagde ...

Sådan er filosofistuderende indtil de en dag bliver voksne.

Anonym sagde ...

Hm - jeg troede ellers kun det var skolelærere, der skulle lægges for had ved diverse sammenkomster :-) - nogle gange så meget at jeg bare har holdt kæft med min profession :-). Du må nok belave dig på øvelsen: "ind gennem det ene øre og ud gennem det andet", når du støder på sådanne personer :-)

StineStregen sagde ...

Info + Flo: Jeg havde virkelig allerede glemt, at man også der skulle lægge skuldre til alt. Arg!

Anette: Sandt, og det gjorde jeg også, men altså - AL ondskab i verden? Tsk...

U/R: Deres fredagsbar = scary place!

Anonym: Jeg har lidt træning fra tid som journalist. Men stadig, hellere være os end lægerne, der får kaster bylder, ar og blå mærker i hovedet hver gang, de er selskabelige.

Spiren sagde ...

Læger, psykologer og sygeplejersker holder gerne tand for tunge, når talen falder på profession - især til familiefester og lignende sammenkomster med masser af ældre mennesker! ;)

Jeg kan virkelig anbefale serien "Mad Men" om et reklamebureau på Manhattan i starten af 60'erne. Fine, intelligente menneskeportrætter - og jo endda din branche! =)

P.S. Havde han ingen som helst fornuftige pointer, den unge herre?

rené sagde ...

Stine: Jeg arbejder for DSB...

StineStregen sagde ...

Spiren: Jeg har hørt om Mad Men, og har ALLE intentioner om at se den :) Jeg ved egentlig ikke, hvad hans pointe var... Han kom hen og snakkede, fordi en, der hedder Søren, havde sagt, at jeg var "The real money" - i starten troede jeg, at han var sådan en, der havde et eller andet stenet projekt, jeg skulle smide penge i. Måske har jeg virket både ond og forvirret i den sammenhæng?

René: Er I også skyld i kapitalismen?

rené sagde ...

Stine: Pas - jeg tuner ud rimeligt tidligt i svadaerne ;)

Nina sagde ...

Som filosofistuderende beklager jeg dumme kommentarer fra andre (nybegyndere?) udi faget.. Især idet netop filosofistuderende burde vide meget bedre, for folk siger altså også virkeligt dumme ting om/til os. For det meste noget med at det er et underligt og ubrugeligt studievalg.
Men jeg har ihvertfald lige været til semesterstart, og der fik vi fortalt at det ofte er vigtigere at lade være med at træde på andre, end at få ret, og at vi i øvrigt heller ikke altid har ret. Og så skulle brugbarheden da vist allerede være bevist.

Stine sagde ...

Jeg ved ikke om du ved det Stine, men der er en gruppe på facebook, der har en StineStreg som profilbillede (:
http://www.facebook.com/pages/Det-er-lige-meget-hvornar-jeg-gar-i-sengJeg-vil-stadig-vaere-traet-om-morgen/265759878822?ref=nf&v=wall
(Hvis linket ikke virker, så prøv at søge "det er lige meget hvornår jeg går i seng")

Stine sagde ...

Nå okay, det vidste du nok godt... Der er i hvert fald 39.838 fans, sååhh...

StineStregen sagde ...

Du lyder både fornuftig og klog, Nina :) Heldigt, at det ikke er dit ansvar, at der er brodne kar på dit studie - sådan er det vist alle stedet.

Maincane sagde ...

Av, den sved..
Som filosofistudernde gør det nas, at høre, at en af filosofferne har været slem!!

vi plejer ellers at være rigtige søde i vores fredagsbar. Ikke spor scary!! I promise.

StineStregen sagde ...

Nu var det også bare fordi Relevansen sagde, at I allesammen er sådan. Det tror jeg nu ikke rigtigt, men det ville være et skræmmende sted at komme til at sige "ja, jeg laver reklame", hvis det virkelig VAR sådan...

Anders VB sagde ...

Han har sikkert bare hørt for meget Bill Hicks - en genial, misantropisk komiker der lidt havde castet sig selv som Jesus, der skulle komme og frelse os alle fra den moderne verdens vederstyggeligheder.

(Jeg synes IKKE du er antikrist, Stine - bare så du ved det!)

captcha-tekst: bewas - jeg læser den som "bevares!"