torsdag den 28. januar 2010

En syndflod af selvfedme og så lidt færre hængepartier

Ude i blogland kan man godt gå hen og få ros. Og ind i mellem opdager man det ikke, eller får simpelthen ikke svaret på det. SHAME ON ME!!! For selvom der ikke er pokaler og sådan med de awards, er ros stadig mit drug of choice til enhver tid. Så NU kommer det store tak til de 3 damer, der har givet mig en kreativ blogger-award :)

Line med følgende ord: Jeg tror på at hun er virkelig, den lille tegnede pige. Det tror jeg virkelig. (Du godeste, hvor ville du blive skuffet, hvis du vidste, hvor lille og urundt mit hoved er i virkeligheden, Line. Men det er en fin tanke!)


De to nu-lukker-vi-den-onde-webbutik-der-snyder-folk-med-alt-for-høje-priser-HA-skanks på SidneyLise skrev: Nå, men sådan en bloggeraward skal jo sendes videre til andre kreative-bloggersjæle og første vores første valg falder på den skønne, dygtige Stine. Vi elsker at se de fine tegninger, der illustrerer Stines verden - dét er i hvert fald kreativt! (You guys... *snøffft*)

Og endelig skrev Kirsten: Stine som helt åbenlyst er kreativ hver dag, og bringer smilet frem på mine læber med hendes finurlige selvportrætter af hverdagen. (Arhmen hvor er det rart at høre, TAK)

EDIT: Jeg har nu også fået den af Dines med ordene "Stine skal have en, fordi hun er allermest kreativ af os alle" (gift dig med mig. Nej, seriøst. Please?) og af La Kajira med ordene "StineStregen - totalt ude af denne kontekst – men bare en GENIAL blog. Fordi livet også er andet end det sorte univers *S*." (efter at have læst din blog - orv ja, vi blogger godt nok i hvert sit univers :D Men ikke desto mindre er jeg GLAD for at få sådan en ros!)

TAK de damer, mine kinder rødmer og min selvfedme svulmer. Naaaajs.

Nu er det så nu, jeg skal skrive 7 sandheder om mig selv, som en del af det her awardhajs. Det gider jeg godt, så tadaaa:

1. Jeg HADER nærige mennesker.

2. Jeg HADER mennesker, der ikke gider hjælpe hinanden.

3. Jeg synes, at dem fra punkt 1 og 2 skulle nøjes med at snakke med hinanden og lade os andre være.

4. Jeg er et brokkehoved. Tit brokker jeg mig over, at folk brokker sig for meget.

5. Jeg er altid forelsket i en eller anden fysisk ting, som jeg bilder mig ind, ville øge min livskvalitet sådan helt absurd meget. Lige for tiden er det en gammel sølvfarvet forstærker, så jeg kunne høre musik på mine fine nye gamle højtalere.

6. Ofte glemmer jeg tingen fra punkt 5's vigtighed så snart, den er min, og så drømmer jeg mig væk i en ny dum ting(det kunne godt gå hen og blive den der seng, jeg mangler. Eller nogle lamper. Her er lidt mørkt.)

7. Jeg drømmer om at give ekspedienterne i Magasins MAC-instore-store (eller hvad det nu måtte hedde?) byldepest. Jeg har været der 3 gange i januar, fordi jeg bilder mig en, at de kunne have nogle gode øjenskygger. Første gang udfyldte damen bag disken et skema. Da jeg kom, kiggede hun op på mig. Lige ind i øjnene. Så arbejdede hun videre og ignorerede, selvom jeg var begyndt at tale. Anden gang blev jeg bedt om at vente eller gå væk, for hun var lige ved at lægge make-up på en anden dame - der tydeligvis var medarbejder i Magasin. Ti stive minutter senere, gik jeg. Tredje gang var i dag, og der kunne de to medarbejdere ikke stoppe med at sludre, selvom jeg var der. IH! Planer om makeup derfra er skrinlagt for evig tid!

Nå, så var der lige et enkelt hængeparti mere. Jeg er blevet tagget af Dines i en vis-mig-dit-køkeskab-leg, fordi det er det tætteste, hun kommer på en tegningsrequest. Men synet er så sørgeligt, at det simpelthen er for utroværdigt at tegne, så her er foto:
Alle sjove køleskabsting bor nemlig hjemme ved Ekskæreste, fordi jeg glemte dem :( Sjove robotmagneter, fotos, sedler, postkort - hele bunken. Jeg er ellers sådan en, der VIRKELIG holder af et pyntet køleskab. For at trøste alle dem, der har så mange indestængte ønsker om at se min smag i køleskabspynt, er her et foto, som jeg selv har taget, der prydede mit eks-køleskab:


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Altså sikken da en behandling i MAC-store i Magasin!!!! prøv at drible lidt til højre - hvor de har Bobbi Brown eller i Salling hvor de har Makeup Store (meget lig MAC i farver og udvalg) .... gid de ikke opdager, at deres makeup er løbet altså!!!
Køleskab: åhh jeg ÆLSKER at finde de grimmeste kitchede magneter fra ferier ol. til mit køleskab : - ) de værste!! er helt klart Sussi og Leo - i undertøj! fuiiiii (selvfølgelig hjembragt fra Skagen)

- Mette

StineStregen sagde ...

Jamen Mette, skulle du så ikke oprette en blog? Så tagger jeg dig hermed i køleskabslegen, så ved du, hvad dit første indlæg skal handle om :D

Mig sagde ...

Jeg hader vitterlig de kællinger !!! Det er ikke så lang tid siden jeg var ude for det samme ! Skulle købe en gave... specielt ønsket !

De stod og grinte sammen og talte om weekendens sjov, endet med at jeg meget højt sagde at de kunne rende mig der hvor jeg er højest når jeg plukker jordbær, Det fik dem til at se meget underlige ud...

Tror sgu egentlig ikke at de har nok hjerne masse til at vide hvad jeg mente !!!

Hyggehygge
Marianne

Ibs sagde ...

Jeg hader magasin vildt meget. Netop på grund af de smålige damer, som huserer derinde. Tænk, at de faktisk er så fine, at de ikke behøver tale til mig, når jeg kommer i tøj fra H&M og klasket hår.


Men dit foto er pænt :)

StineStregen sagde ...

Jule Uuuj man bliver så SUR!

Ibs: Men der er også mange søde mennesker i Magasin. Damen i Wolford-biksen er sød, dem i isenkram er også søde, hende med Clinique er også rar... Men lige i MAC-biksen, er der enten kun nedladende, fine damer - eller også er vi nogle stykker, der har været ret uheldige.

Anonym sagde ...

Taakk Stine : - ) men jeg nøjes vist med at hærge Linda og dig med kommentarer ... og så lidt div. steder på fb!!
- Mette
ps jep Clinique-dame i Magasin er sød - i hvertfald hende der er min trænings-buddie : - )

Leoparddrengen sagde ...

Hæ - dit køleskab er endnu mere nedbarberet end mit!

Anonym sagde ...

MAC-damerne i Magasin er SÅ nederen. Underligt, at de har valgt et job, der burde handle om kundeservice :)
Husk ikke at prøve noget med fingrene hos MAC, for så får man skældud.
Bare ærgerligt, at der ikke er flere MAC-forhandlere i Århus. På den anden side er det langt billigere at købe i UK eller på nettet.

/Mette