fredag den 13. marts 2009

Til tider er kameraet mægtigere end pennen

Den svenske gæstelærer Anders Petersen skræmte mig til døde i starten, men fik mig siden til at indse, hvor meget fotografiet kan, og hvor gerne jeg vil blive ved med at tage billeder. Så kan det godt føles lidt dumt ikke at eje et kamera.
(Hvis nogen ikke forstår, hvorfor hunden på tegningen bliver sparket, skal de lige kigge på tegningen fra 9. marts)
(De, der ikke ved, hvem Anders Petersen er, bør kigger her)

4 kommentarer:

Det Forkromede Overblik sagde ...

weel kick my dog and call me Charlie;-D

Unknown sagde ...

Og så lykkedes det igen oraklet Anders at omvende endnu et menneske. Nu er der ingen vej tilbage. Din verden bliver aldrig den samme igen.Glæd dig.

Anders Ankerstjerne - sagde ...

Det er sjovt, for jeg købte et kamera, fordi jeg elsker at tage billeder, og nu ligger det på hylden og samler støv.

Hvis du gider at køre forbi Vejle for at hente det, kan du låne det indtil sommer. Det er et Canon D40 fra sidste år, hvilket er et sådan rimeligt anstændigt 1.6 frame spejlrefleks uden at være prangende. Der er en IM tele til, men ingen vidvinkel (jeg satsed på at jeg kunne købe en billig 10-20 mm hernede i AUS, men denne her dollar er lidt anderledes end den amerikanske :-(

Anyway, det tager fremragende billeder. Smid mig en mail, hvis du er interesseret.


Smid mig lige en mail, hvis du er interesseret.

StineStregen sagde ...

Ditte: Ja, han er sgu utrolig. Mærkelig, oh ja, men også utrolig.

Anders: Tak, jeg tænker lige over det :)