mandag den 2. marts 2009

Note to self: Genovervej planer om at flytte til hovedstad

Takket være demo og kampklædt politi strandede vi længe på Cafe Runddelen, hvor en underlig gammel sut blev ved med at brøle "fuuuuuuuuck yoouu" til os. Imens var der vist nogen, der blev skudt på Amager.

17 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Ja, København er godt nok et værre skydetelt i disse dage.

Jeg overvejer at finde en midlertidig paryk til at dække den barberede isse, så jeg ikke "ser så rockeragtig ud", som en af mine venner så betænksomt formulerede det.

Anonym sagde ...

Lyder nu imho stadig en del bedre end at bo i Århus. ;)

Cosmocph sagde ...

Hej Stine

Før du får tegnet et lyserødt glansbillede af København, bliver jeg, for en god ordens skyld, nødt til lige at indsparke en fodnote om, at det ikke er alle dage, hvor der ikke er så hyggeligt herovre, som du beskriver. Der er også dage hvor det hele stinker og man ville ønske sig til Jylland af...
Nå, men stiv ... og vi ses på staden;-)
Cosmo (en ringe ambassadør for Kbh.)

StineStregen sagde ...

Jeppe: Ja at dømme efter dit billede, så ligner du da næsten en hel rockerbande. Jeg har en flot rød paryk, jeg har brugt til at klæde mig ud som Joan Ørting, den kan du evt låne :)

Melatonin: Åh, du er en af DEM!

Cosmo: Hvorfor i alverden bor du der så? (hvis du bor der, det lyder som om, du bor der)

Cosmocph sagde ...

Kære Stine

Jeg er statsløs Københavner, da ingen andre kommuner vil have udskud som mig boende...

Selv mener jeg, at ligesom Danmark, ifølge Blackman, ikke kan undvære "Asian sensation", ville København være et fattigere sted uden mig.

Charmetrolden i baren, der råbte efter jer, er forøvrigt min mentor som har lært mig alt hvad jeg ved om god stil og givet mig indblik i konversationens ædle kunst.

Og så var han ikke stiv... Bare en anelse træt!

Anonym sagde ...

Hvis du flyttede til Kbh. og skulle køre i 5A eller matrix'e dig ud af talentløst affyrede projektiler hele tiden (altså, hvis dit balladegen drev dig til Kbh. N og NV), ville du blive nødt til at lave mindst to tegninger pr. dag. Dels fordi du var overstimuleret af heftigt inspirerende og skræmmende (næsten) metropol-liv og så nok lidt af frygt for ikke at nå at lave alle 365 tegninger...
Kan godt lide dit output i Århus-format/-tempo.

StineStregen sagde ...

Hvis jeg ville blive matrix-agtig af at bo i Kbh, kan det godt være, jeg vil alligevel :D (Det gjorde jeg ikke det år, jeg boede der, men det var selvfølgelig også i Vanløse)

Planen var nu også først at gøre det til sommer, hvor bloggen kører på sidste sang. Måske er I holdt op med at skyde hinanden til den tid?

Anonym sagde ...

Der er altså forholdsvist roligt på Dk-2100... Kom bare

Anders VB sagde ...

Min gode ven Martin Dahl skrev en fantastisk sang cirka et halvt år efter han var flyttet til Kbh fra Fredericia. Den hed "Hold kæft hvor er København egentlig grim i dag" og blev sunget i blid Eik Skalø-stil.

"Det' sår'n en dag hvor man længes efter Jylland ..."

Han bor der stadigvæk, her 12 år efter. På Rantzausgade. Om København er blevet kønnere siden hen melder historien intet om.

Anonym sagde ...

Sidst jeg var på Café Runddelen var der to meget fulde rejekællinger der sang karaoke. De var megastive og sang katastrofalt dårligt. Imellem numrene truede deres publikum på tre bumser med bank eller tungekyssede dem. Samtidig sad der en pæn lille dame og drak te og broderede korssting. Sikke et sted, sikke en by.

StineStregen sagde ...

Ih, jeg ville gerne have set den broderende dame

Jeppe Morgenthaler sagde ...

@Stine Ligne Joan Ørting?! Ellers tak. Så hellere hendes mand, den rare fortæller Carsten Islington.

StineStregen sagde ...

Den ligner overhovedet heller ikke Joan Ørting-hår, jeg lignede lidt min far som ung med hippiehår, hvis han havde været big time transvestit altså :D Uden dametøj, er jeg nu sikker på, at du ikke vil se trans ud. Dog kan du blive nødt til at ryge tjald og spille guitar.

helle sagde ...

Nej nej, nu har jeg sådan glædet mig til at møde dig (har hørt meget om fra dig fra Skønne Psykologi-Hanne). SÅ du har bare at komme herover! Iøvrigt føler jeg mig ganske tryg i 2400 NV :)

Helle

StineStregen sagde ...

Aaaaaaw psykologi-Hanne ER et af de sødeste mennesker i verden! Hun siger også, at jeg SKAL flytte :)

helle sagde ...

Det er nemlig hvad hun er. Hun fortalte igår, at en dreng havde kaldt hende 'pigen med den stille stemme', hvilket jeg synes er meget sigende. Ih altså, skønne Hanne.

På en sidenote tror jeg den dreng vil kunne tjene mange penge på 'find dit indre indianernavn', hvis han blev i branchen.

Men jo jo, Stine-pigen. Det kan kun blive godt. Så kan du lære mig at skrive og vi starter vores eget magasin til seje kvinder. Eller noget.. Min fantasi løber af med mig.

StineStregen sagde ...

Hvis du finder startkapital, er jeg klar :D Og så skal ham gutten klart have en brevkasse, hvor han kan give folk indianernavne!