torsdag den 5. marts 2009

Jeg har stadig mit første mix-tape

Det eneste, der slår glæden ved at lave et godt mix-tape, er at modtage et. Og ja, det hedder mix-tape selvom det er blevet til cd'er.

8 kommentarer:

Henrik sagde ...

KB... du ved, at jeg er fan af alt, hvad du laver! Men, har du tænkt på hvilket menneskebillede din streg sender dine læsere?

http://www.theonion.com/content/video/bratz_dolls_may_give_young_girls

Cliff

Unknown sagde ...

ja, det gør det. og Rob sheffield har skrevet en lille fin bog om det samme.

Malene Hald sagde ...

Mixed tapes er de bedste

StineStregen sagde ...

Cliff: HA ha ha ha ha ha, hvor er det fedt. "Do you think you're as pretty as them?" "No, because I have a really small head" :D Nu vil mine læsere få det dårligt med sig selv, fordi de har næse, øjnbryn, for mange fingre, pupiller...

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Stine, hvad ER der på dit første mix tape?

På mit, som jeg også stadig har, er der Bros, Reseppten, Richard Claydermann (ærlighed frem for alt, right?) Mel&Kim, Technotronic, Jacob Groth(temaet til Guldregn), Jean-Michel Jarre og hvis jeg husker ret også BeeGees.

StineStregen sagde ...

Ih jeg har ikke engang en båndoptager, så jeg kan lave en playliste. Men der var Pink Floyd, Mark Knopfler, Led Zeppelin og muligvis Elton John... Måske også Niel Young?

Jeg fik det af min første store kærlighed Leif, og på den ene side, havde han sat John Mogensens "Så længe jeg lever" på som den allerførste sang, fordi han vidste, at jeg hader den, men det var rigtigt træls at spole over den hver gang, for en af de rigtigt gode sange (ticket to heaven, hvis jeg husker rigtigt) kom som nummer to, og man vidste aldrig, hvornår man havde spolet for langt. Og overspille den med en anden sang den turde man jo heller ikke.

Drillepind, var han.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Ticket To Heaven er et skide fedt nummer. Faktisk er jeg ret vild med hele den plade. You And Your Friend er også rigtig god derfra.

StineStregen sagde ...

Jeg har ikke hørt det siden min båndoptager døde, for jeg havde det kun på det første mix-tape.