tirsdag den 17. september 2013

Hallå, der er ytringsfrihed, ikk'å


10 kommentarer:

Ibs sagde ...

Ej men. Bond er jo for fedt, og du *skal* se dem. Men Doktoren skal jo bare lave kaffe, når du befaler det!

StineStregen sagde ...

Ibs: Jamen jeg har prøøøøøvet, og de starter så skægt, men alt det biljagt og bangbangbang, for mig liiiidt til at blunde.
(og doktoren laver i øvrigt kaffe for det meste, det er meget ufortjent, hvis det ikke ser sådan ud ;)

Ibs sagde ...

Ok, så er han inde i varmen igen. Men sjøst, se dem dog! Det er Sean Connery! Meget af tiden i hvert fald.

Camilla sagde ...

Hurra! Endelig en anden person (måske vi er de eneste i hele verden???), der ikke har set Bond, og egentlig heller ikke rigtigt synes det mangler i mit liv...

Altså, jeg har da set noget af det, og jeg kan godt se hvorfor han er ikonisk og charmerende og alt det, men jeg... (det her må man kun hviske lige så stille) gider faktisk bare ikke se dem...

Min familie har allerede erkendt, at jeg er en særlig som i julen (når der ellers er marathon) bare hellere sætter mig med en god bog (og noget ris á la mande) :)

Tak, kære lidelsesfælle!
Håber du fik din kaffe ;)

Trix sagde ...

Har heller aldrig set dem. Har heller ikke set Matador.

Men jeg kan LOTR uden ad i sådan en grad, at jeg lader som om, jeg ikke kan, fordi det er pinligt... Vinder man noget på det?

Natazcha - Artsy Fartsy sagde ...

Hahaha!! Hvor er den god!
Jeg har heller ikke set en eneste 007 film... :-)

Carry My Style sagde ...

Rart at høre, at jeg ikke er den eneste, der begynder at blunde, hvis jeg endelig sætter mig for at se klassiske aktionfilm. Jeg har heller ikke set Bond (end ikke 5 minutter), heller ikke Matador.. Mangler dem bare ikke i mit liv, selvom velmenende folk har prøvet at få dem ind i mit liv... Men dét der med, at man burde drikke kaffe - det bed jeg på. Elsker kaffe nu;)

Peter sagde ...

"Har ikke set Bond eller Matador"
NU blir jeg bange :-O

StineStregen sagde ...

Ej men... hvordan blev Matador trukket ind i det her? Jeg ELSKER Matador. Åh, at citere overlærer Andersen eller fru murermester Jessen, hver gang man spiser... Der er ALTID en anledning. Og der kan jeg endda sådan lidt citere rigtigt...

Ps: Jeg fik kaffe! Det gør jeg næsten hver morgen, fordi jeg er en forkælet lille dame ^_^

byMelchiors sagde ...

Du må opdrage Doktoren til at forstå, at det er virkelig alvor, når du siger "Fordi jeg trænger" og han ikke har lavet kaffe. Og går det for langsomt er "Jeg trænger stadig" klar til follow up.
(Fru Murermester Jessen er guld, når man er et madøre ;-))