søndag den 8. september 2013

En erfaren udstiller
Når jeg har yikes-lidt-for-travlt travlt, så glemmer jeg mine pænt forberedte svar. Og så snakker jeg åbenbart om menstruationsplettet undertøj? Jeg kan for mit liv ikke huske sammenhængen, for min hukommelse er den første, der skrider, når jeg er stresset.

Nå, men det kan jeg KAN huske er, at snakken fandt sted på Roskilde Bibliotek, der har lavet en digital udstilling med min blog og Marens samme. Altså på den måde, hvor man kan tage på biblioteket og læse vores blogs - og så fotografere sig selv med Maren eller Stine som papfigur og vinde en signeret originaltegning.
Bibliotekarerne har rigtigt lagt sig i selen med at finde hvis-du-kan-lide-den-blog-kan-du-måske-lide-den-her-papirtegneserie frem også. Dejligt sted med søde mennesker.

1 kommentar:

Mette Holmgaard sagde ...

Så er det da godt for os andre, at du ikke har glemt, hvor du har lagt bloggen!!!