torsdag den 19. september 2013

Alene Hjemme I & II


Sådan som jeg tror, det er at være alene hjemme:
Sådan som det faktisk er at være alene hjemme:
7 kommentarer:

Nana Bech sagde ...

Håhå - den situation kan jeg godt kende.. Pt. arbejder jeg på højtryk for at se Pretty Little Liars færdig før weekenden - min kæreste er nemlig ikke hjemme og jeg DØR af skræk, hvis jeg skal sove alene efter den serie.. Samtidig er jeg for nysgerrig til ikke at se den. Så jeg er lissom nødt til at blive færdig i aften..

Maren sagde ...

Hahaha, love it. Ny yndlings.

Unknown sagde ...

Hæh hæh, det gør sig også gældende når man er på barsel!

Jeg have planlagt at træne, læse og tage på visitter men lillefisen. I stedet sidder vi i sofaen og ser ALT på HBO Nordic imens jeg forsøger at udradere de 5 kilo chokolade der står i køkkenet. Tsk.

Frk Møhge sagde ...

HAHAHA :D hægter mig på flokken - helt klart ny yndlings!

Mathilde sagde ...

Hahaha, jamen sådan ER det jo! Er tosset med tegninger der beskriver det, jeg aldrig før har tænkt på ;)

Ibs sagde ...

Ha! Jeg er også med i dén klub. Jeg havde boet i det her gamle (fra 1592) hus i tre dage, før jeg stillede mig op og sagde, helt køligt og fuld af noget der lignede ro, at det var helt okay, at her var spøgelser, så længe de IKKE gjorde mig bange.


Men ellers - det er bare hoften, du!

JeanetteSmedJakobsen sagde ...

Du er FANTASTISK til at illustrere...den rammer plet! Er altid total overskudsagtig inden og når aftenen så kommer, så bliver det ikke som ventet;)