mandag den 2. september 2013

A day at the races"Det bliver mere spændende, hvis man spiller på een hest," sagde manden. "Så følger man ikke hele feltet, men bare den hest, og det ér altså mere spændende." Jeg tænkte "pfffff, yeah right" - og tog helt vildt fejl.

Hele dagen var i øvrigt fantastisk. Mine fire tegninger skaffede næsten 5.000 til #støtbrysterne, og jeg så mit chokolade-jeg i øjnene. Se glimt HER.

5 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Arhmen seriøst. Når min venindes heste løber derude, jeg kan slet ikke styre det. Når jeg ved alle de timer hun sidder på ryggen af dem og træner dem, alle de timer hun knokler på job alle døgnets timer, for at have råd til at have dem, hvor usjove vinterkulden er i en stald, så kan jeg slet ikke håndtere mit larm der ved opløbet. Shit, jeg skriger.
Jeg er vel en slags skriger. Nå da.

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Jeg håber, det var din veninde, der vandt sin vægt i champagne. Det er jo den sejeste præmie i menneskehedens historie!!!

Duvier sagde ...

Tror da vist nok lige du finder mig på banen næste år. Om ikke andet, så for at vinde min vægt i champagne...

StineStregen sagde ...

Duvier: Seriøst, hvorfor er det ikke præmien i ALLE konkurrencer?

Unknown sagde ...

For os, der nu er pænt glade for My Fair Lady, holder den tegning VIRKELIGT !!