onsdag den 21. august 2013

Red de bryster

Jeg har nævnt det før, ligesom mange andre. Og jeg kender alt til de tider, hvor man vitterligt ikke kan undvære en 50'er. Men altså, hvis du ikke har lyserød babsekampagne til kvalmegrænsen og ikke er helt på røven, så synes jeg virkelig, du skal overveje at hjælpe mig med at samle en skilling ind til et godt formål

Uanset hvad, vælger jeg at tage det som en anledning til at tegne lidt babsetegning i ny og næ. Alle vinder.

2 kommentarer:

Stina L. sagde ...

Så har jeg spædet lidt til din indsamling. Det gode ved at kunne gøre det via mobilen er, at man først mærker det i næste måned ;-)

Fie sagde ...

Når du spørger så pænt, så støtter man jo gerne. Har en kollega, der fik konstateret kræft for lidt over et år siden og som i dag er tilbage på arbejde på deltid takket være en tidlig indsats.