tirsdag den 27. august 2013

Kur mod mandag: Fundet


Jeg følte mig virkelig angrebet af mandag i går.Indtil Doktor Flottesen helt ud af det blå sendte en video af ham selv, der dansede indlevet til Austin Powers themesong på sit phd-kontor.

Nej - jeg hænger ikke veldansende læger ud på nettet med video. Men den her parodi på Blurred Lines videoen er næsten lige så skæg!

7 kommentarer:

Marina / cand.mor sagde ...

Stine, du er NØDT TIL at lægge den video op på bloggen!! Det er jo public service.

Fru Forstad sagde ...

<3 Stine + Dr. Flottesen <3

Camilla sagde ...

Hold nu k... det er god stil!
Det kan jo kurere enhver mandag :)

Anne L sagde ...

Du kurerede lige min tirsdag med dit blogindlæg. Jeg vil for evigt havde den tegning af, æh, hårvand, siddende på nethinden. Pragt.Fuld.

StineStregen sagde ...

Marina: Neeeej, så gør han det aldrig igen!

Fru Forstad + kommentarfelt = <3

Camilla: Ja, han er sej ind i mellem :)

Anne: Det var overraskende svært at tegne følelsen af mandag, indtil jeg kom til at tænke på, at det føles lidt som om, den dag mobber mig!

Little ol' me sagde ...

Ååårh Dr. Flottesen. Godt navn+jeg er næsten ikke engang ærgerlig over, at jeg ikke kommer til at se videoen. Nogle (få) gange er det nok bare at høre om det..

Anne L sagde ...

Ja!!, mobning er lige ordet. Den dag, der slukker for vækkeuret, så man sover over sig, lavet huller i de sidste rene underbukser, drukket det sidste mælk, så man ikke har til kaffen, glemt at starte opvaskemaskinen dagen før, og lige til sidst gemmer den ens nøgler, så man ikke kan komme ud af døren.