onsdag den 28. august 2013

På søndag, der babser vi!

Jeg synes, vi skal sige, at vi ses på søndag. Fordi: 

"Støt Brysterne og Klampenborg Galopbane har valgt at binde sløjfe om Damernes Dag på galopbanen, så årets brystkræftskampagne bliver startet med fest og farver.

Der vil også være en særlig Charity Terrasse, hvor der bliver kræset ekstra for dig og dine veninder. Du vil have mulighed for at møde din yndlingsblogger, lære noget om at spille på heste, få lækre forfriskninger, opleve løbene fra én af banens bedste udkigspladser og vinde lækre præmier. Adgang til denne terrasse er 100 kr. pr. person, som indbetales på Støt Brysternes netbutik HER. Når du har købt billetten, får du en ordrebekræftelse, og det er din billet til dagen.

Der er kun 300 pladser til denne terrasse, men hvis du ikke når at tilmelde dig, kan du stadig være med til de mange andre aktiviteter."Og her vender jeg tilbage med mine egne ord igen. Jeg har nemlig lovet dem med kampagnen, at jeg dukker op - og jeg laver gratis babse-doodles til alle på Charity Terasen, der ønsker det (eller som jeg kan nå at lave til, jeg kan ikke helt gennemskue, hvor travlt der er sådan en dag?). Det bliver ikke så gennemarbejdede tegninger som den her eller den her - men derfor kan vi stadig godt have en vidunderlig dag i babsernes navn!

Så altså. Dig - mig - hest - hat - yndlingsblogger - søndag. Ja tak.

1 kommentar:

Camilla sagde ...

Fantastisk initiativ!
Ville virkelig ønske, at jeg kunne komme med ud og ride i bedste "My Fair Lady"-stil - sort/hvid er så gode farver!

Håber det bliver en super dag med masser af babser! :)