onsdag den 7. august 2013

Deja-vu


12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kender godt det der!SO true!

Det har taget mig MANGE år (sådan cirka syvogtyve - og det glipper stadig ind i mellem)at stå fast ved at man altså ikke behøver at være 'ude' for at have et godt liv. Faktisk hygger jeg mig helt gevaldigt indenfor, med stille alenesysler og eftertænksomhed og keder mig ALDRIG. Det forstår ude-mennesker bare ikke altid, de tror man er genert/depri/ensom osv.

Hyg du dig bare videre indenfor - det er sådan du plejer din kreativitet :)

StineStregen sagde ...

Anonym: Jeg tror, jeg har stået ved det hele tiden - og så bare ikke snakket højt om det :) Forstår ikke, hvorfor man kan have det forkert.

Karina sagde ...

Åh tak for den! Hvor den dog stadig sidder dybt i mig (og irriterer!)

StineStregen sagde ...

Karina: Jeg havde egentlig heller ikke regnet med, at det var en, man fik som 32-årig :-/

Maja sagde ...

Ups av!
Den post bliver min mand glad for, at jeg har læst. På vegne af alle os udemennesker siger jeg mange gange undskyld. Jeg vidste det virkelig ikke !

Camilla sagde ...

Det bedste ved at være flyttet til et land (jeg er nemlig udvandret), hvor der er solskin og godt vejr ca. 10 måneder om året er:
At jeg gerne "må" være indenfor og hygge mig selvom solen skinner! Selvom "det er sådan et dejligt vejr" - F... det - det er det jo også igen i morgen, så nu bliver jeg lige siddende her og læser min bog/ser min serie/generelt hygger mig :)

Unknown sagde ...

Ja, til Camilla fra syden og til Stine med stregen - jeg ved, hvad I mener:) Jeg er også flyttet til Alanya, Tyrkiet, og jeg er ved at slippe den dårlige samvittighed ved at være indenfor, så jeg er glad for at der er håb, Camilla;) Jeg er ikke engang blevet brun, så glad er jeg for at være inde!

smiletsby sagde ...

Ha ha hvor sjovt, jeg bor i Californien omgivet af palmer og strand og vælger at sidde indenfor og læse StineStregen, og jeg er heller ikke blevet brun... Sikke mange "udenlandsdanske" læsere ;)

Unknown sagde ...

Hehe, StineStreger er skyld i, at vi udenlandsdanskere alle forbliver blege;) Det er også meget sundere:)

Linda sagde ...

Og det, som er virkelig skræmmende er, at jeg - som har hørt min mor sige det samme hele min barndom, og som sikkert har sukket lige inderligt og irriteret som dig - tog mig selv i at sige det samme til Anton forleden.

Jeg ved simpelthen ikke, hvordan dét er sket.

Dan Raeder Knudsen sagde ...

Tja...godt vejr er bare en (meget) begrænset ressource i Danmark - som rent faktisk kun kan nydes når den en sjælden gang i mellem dukker op...

Jeg var også den der sad inde og lumrede med en bog da jeg var yngre...men efter laaang tid, der bla indbefatter at få en have, har jeg lært at sætte pris på den smule sommer vi har - og så iøvrigt bare glæde mig når det bliver efterår.

StineStregen sagde ...

Maja: Jeg tror ikke, lige du har prøvet at jage mig ud - så du skal da ikke sige undskyld (til andre end din mand ;)

Camilla, Astrid og Maja: Ja, jeg er ligesom narkomaner, der prøver at hive alle deres venner med i faldet :D Bliv bleeeeg, kom nuuuuu... (og vinke vinke vinke til det store udland, det er godt at se jer her!)

Linda: Linda! Linda? Linda... tsk tsk tsk :D

Dan: Jamen jeg sætter også pris på, og jeg er da ude ind i mellem. Jeg hader bare, at det ligesom skal være et krav.