fredag den 23. august 2013

Gumlegumlegumle
Aftensmad og kundemøde på én gang er på mange måder en glimrende idé - på papiret. Nogle af os er klart ikke gamle nok til at styre den kombi.

5 kommentarer:

Miriam sagde ...

Stine, jeg forstår simpelthen ikke, hvad du siger med mad i munden. Oversættelse?

StineStregen sagde ...

Miriam: Pointen er sådan set, at det skal være uforståeligt - og at det dermed er en dårlig idé at være til møder med mad. Men det, der bliver sagt, er "som idé til forside?"

CarryMyStyle sagde ...

Jeg er heller ikke gammel nok til at styre den kombi;) At være til møde, og der er mad, er det eneste tidspunkt, hvor jeg meget elegant har mistet appetitten.. Ja, jeg er ikke rigtig sulten.. Og jeg er også møglangsom til at spise, så jeg ville aldrig få ordet..

Lars Dyrendom sagde ...

Kære Stinestregen... Jeg lærte dig at kinde for ganske nyligt, og det har været stor kærlighed siden, jeg har gennem set og læst dig oppe fra nede fra og lidt fra siden. Du skiftes vist rammer mig på et homoristisk plan hvor jeg løber op og ned i opgangen eller er tvungen at prikke den nærmeste person på skulleren for at få nogen at grine med... (fordi det er sjovt at at man ikke kan grine alene) og i bland rammer du mig på et emotionelt plan, hvor der kommer et SNØFT midt i læse salen.
TAK

StineStregen sagde ...

Carry: Jeg bliver så ivrig, at jeg kommer til at tage ordet alligevel. Det er ikke smukt, det er det ikke.


Lars: Det er vist mig, der siger tak. Sikken kommentar, den tager lige toppen af den værste fornemmelse af mandag morgen <3