tirsdag den 26. februar 2013

Ikke så sårbar


Både ja og nej. Heldigvis tømmer mit hjerte sig kun på siden her, når jeg beder det om det - og de store ting kommer på lidt forsinket, så jeg liiiige kan mærke efter først. På den anden side, er det mange mennesker (knap 14.000 unikke besøgende i januar, hej præstationsangst), der ved enormt meget om mit liv. Men altså... det føles lidt, som noget vi leger. Alle er så søde, og det er garanteret 14 og ikke 14.000, der kigger med.

11 kommentarer:

TwomasC sagde ...

Som en der også har fortalte nogle relativt private ting på nettet: Det Stine sagde rammer meget godt. Jeg har kun fået positive kommentarer og gode reaktioner. Hvis man holder sig fra politik, slipper man for de værste tosser ;)

Frk. Dahl sagde ...

Synes du er aldeles skøn og fantastisk.
Du gør min dag bedre - hver dag :o)
Kæmpe tak og kram for det.
PS. Kan ikke udelukke, at de fleste af de 14.000 er mig og mit crazy sidekick fra Aalleren.

Den Klodsede Ælling sagde ...

Dovenskab gør at jeg meget sjældent lægger en kommentar - men det betyder ikke at jeg ikke er her - om jeg så er en af de 14 eller om jeg er nr 15 er ikke til at vide ;)

fasterfis sagde ...

det er en af de fineste tegninger længe. Du er sgu så sej, pigebarn!

Mette sagde ...

Jeg elsker dine tegninger og jeg elsker at følge med i dit liv! Rock on.

Kris sagde ...

Det kan være, det du kan se, er, at jeg klikker ind 14.000 gange om dagen for at se, om der skulle være kommet en ny af dine fiiiiine tegninger. Kender dig ikke, men elsker dig lidt :-)

Mathilde sagde ...

Jeg elkser at følge med - helt sikkert også fordi dine tegninger er så personlige, som de er. Lige i øjeblikket klikker jeg tit ind på tegningen, hvor Stinestregen lapper sit hjerte sammen - den tegning hjælper lidt, nu hvor jeg selv har kærestesorger.

StineStregen sagde ...

Twomas C: Åh der er nu mange, der får hadere og trolde alligevel...

Frk Dahl: Kæft, hvor gør din kommentar min aften bedre <3 Tak! (og det er 14.000 unikke, så jeg tager hatten af for jeres form, hvis I kan nå rundt til så mange computere - jeg giver en flødekage en af dagene).

Ælling: Tusind tak for, at du gjorde det i dag :)

Faster fis: Tak ^_^

Mette: TAK!!!!

Kris: Hvis det er fra 14.000 forskellige ip-adresser, så er jeg meget imponeret. Hvis ikke, nøjes jeg med at glædesspjætte lidt over, at du gider at leve med.

Mathilde: Åh, jeg bliver så ked af det, når du skriver, at du er der. Du ved jo nok, at der kommer lys igen, men hvad hjælper det? Mange tanker her fra.

Miriam sagde ...

Jeg snakker generelt ret personligt ovre hos mig. Det går normalt helt fint, men så har jeg været fraværende fra bloggen noget tid, og så fik jeg en kommentar om, hvorfor jeg havde lukket min (private!) Facebook-profil, og om det var min exkæreste, der spøgte igen. Så føler man sig sgu lidt stalket... O_o

Anonym sagde ...

Jeg er en af de 14(000), der besøger din blog dagligt men sjældent kommenterer - elsker din fine streg og ikke mindst dine ord - tak :)

Mette Holmgaard sagde ...

Vi ser med på din blog fordi vi godt ka li dig og synes om din personlighed.
Kh Frk Dahls crazy sidekick :-)