tirsdag den 12. februar 2013

Katteklemme(Dysten om Kat Uden Pels vs Kat Med Alt Pels I Hele Verden har stået lidt i vejen for navnesnakken - men engang kiggede vi på en kat, der hed Etta Cameron. Den fik et andet hjem, før vi fandt en perfekt lejlighed med katteplads.)

21 kommentarer:

Rutsje sagde ...

Ej hvor sjovt ! Den kat kiggede vi også på - Årh så smuk en birma ! :)

Miriam sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Miriam sagde ...

eg har en British Shorthair, der hedder Frank. Eller, ifølge stamtavlen hedder han Flemming Æske aka Fl. Æske, men jeg besluttede, at det ikke gjorde noget godt for hans selvtillid...

strikkemaria sagde ...

Stine, er du frisk på en afstemning? Stemmer helt klart på et kateder MED pels :) tak for fin fin tegning!

JL sagde ...

Mis uden pels er noget modepjat.

JL sagde ...

Det slår mig at min forrige kommentar kunne misfortolkes i en ikke-sober retning. Jeg skal understrege at jeg naturligvis talte om kattedyr og enhver der troede noget andet bør skamme sig!

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg synes Sphynx katte er vild nuttede. Jeg var noget skeptisk indtil at jeg mødte en og jeg var solgt. Der er en af dem som ofte sidder i vinduet når jeg er på vej til arbejde. Det er kun en kat der kan se nobel og majestætisk ud i en regnbuefarvet sweater...

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Kat uden pels? But why??

Jeppe Engell sagde ...

Min kæreste slæbte mig med til en katte udstilling i en sportshal i Ballerup. Udstillerne lignede nogen der netop var kommet ind fra campingpladsen og jeg blev meget skræmt.

Jeg så pludselig en kurv med en Sphunx mor og 4 killinger. Hun var kommet til at bide deres knurhår af, men jeg syntes de var så grimme at de var cool. De er frygteligt indavlet og må aldrig komme udenfor en dør, også et træk jeg elsker.

Men så så jeg prisen, og selvom jeg virkeligt ønskede mig en Sphynx, ville jeg ikke give så mange penge for en kat.

Så nu har vi 2 smukke katte uden stamtavle og de har pels.

Misling aka Lillemis http://instagram.com/p/PlGhT/

Blake aka Storemis
http://instagram.com/p/FPBRX/


Maria sagde ...

Mine hedder Indiana Jones og Bob :D

Konen sagde ...

Vores kat hedder Murphy. Som i Murphys lov. Udefinerbart blandingskat. Med pels. Kat uden pels er for grimt (men kat med for meget pels er bare træls)

StineStregen sagde ...

MaRenMuhKo: Den VAR virkelig så fin så fin. Men wtf med navnet???

Miriam: HA HA HA HA, åh kan man godt lade være med at kalde den flæske? Fx når den skulle skamme sig?

Strikkemaria: Det er slet ikke nødvendigt - lægen har en taktik med langstrakt, indædt, tavs stædighed, der altid vinder ham diskussioner...

JL: Men den kan klædes ud så!

Kitty: ÅH manner! Jeg have dén kat i dén sweater <3

Fru Buur: Nuttethedsværdi!

Jeppe: Dine katte er SÅ fine!!! Vi har egentlig mest snakket racekat fordi, vi vil blive boende i byen og lejlighed - og så kan de måske bedre finde sig i at være indekatte. Kommer dine ud?

Maria: Aa-aaaw

Konen: He he, det er så kompromisstedet...

Sascha sagde ...

Vi har to katte med al pels i hele verden aka maine coons. De hedder Ziggy Stardust og Dizzy Mizz Lizzy. Super cool navne de bruger det meste af tiden på absolute ikke at leve op til. Har aldrig før haft katte der er så top klodsede/klovnede som dem her. Kan klart anbefales :D

Kelly sagde ...

Sphynx, sphynx, sphynx! Jeg hepper fordi jeg ikke må få en selv :(

JL sagde ...

Man. Klæder. Ikke. En. Kat. Ud.

StineStregen sagde ...

Sascha: De er meget krævende ikke, main coones? Jeg er nok mere til arrogante katte, der kun hænger ud, når de selv gider :D

Kelly: Hvorfor skal det være så forbudt med dem? Æææj...

JL: Hvis den fryser, eller hvis det er kortvarigt for at berige verden med billeder http://2.bp.blogspot.com/_wg2mnzIH9mI/TBk_er1cicI/AAAAAAAAB9Y/fgUXFAq1Nxc/s1600/Amazing+Tattooed+Sphynx+Cats++10.jpg

Sascha sagde ...

Egenligt ikke. Vores opfører sig lissom arrogante hunde. De følger med over alt i lejligheden, men det der nusning gider de kun hvis man fanger dem i et svagt øjeblik. Resten af tiden hænger de ud i toppen af ting, sover underlige steder, leger med vand og jager hinanden på tværs af lejligheden.

Rutsje sagde ...

Stine: HAHAHAA PRÆCIS :D

JL sagde ...

Katten fryser jo ikke når den har pels på...

Anne Sofie sagde ...

Personligt synes jeg det er røvsygt med arrogante/sære katte. Vi har en norsk skovkat, som er for sej. Hun er som en intelligent hund, der lufter sig selv og snakker. Kommer når man kalder, men tosser rundt og klatrer på ting. Sidder klar som velkomstkomité når det ringer på. Min kæreste var ikke meget for kat der for 4 år siden, men jeg overtalte ham. Nu elsker han den kat, så meget at han vil klone hende når hun bliver gammel. Pels skal de have - de nøgne er klamme og skællede. Så skulle du hellere købe en leguan...

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg vil prøve at tage et billede af Regnbue-katten. Der skal dog være lidt mere sol før den gider dukke op i vinduet. Den kat ved udemærket godt at den sweater ser godt ud på den!

Jeg har en indekat ved navn Fuska. Der er to forklaringer på hendes navn. Den ene er uskyldig og den anden er knap så meget. Hun er en helt alm huskat med dårlige manerer og en tendens med at angribe en hvis man har ost.