søndag den 24. februar 2013

Gennemtænkt - som resten af mit liv


Svaret er nævnt kort her på siden engang for lææænge siden. Det handlede om brede muligheder. Ved siden af er der også de grunde, jeg er mindre stolt af: Der var mindre risiko for at blive en gigantisk fiasko, end hvis jeg forsøgte at tegne mig frem i verden, og så forestillede jeg mig, at jeg sådan skulle sidde på en café og skrive klummer. For det er der jo smaddermange, der lever af.

5 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Herregudda, hvor har jeg dog læst med her i mange år! Scheisse da!

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Hurraaaaa ^_^ Lad os kalde det et jubilæum (fremfor at tænke på den snigende følelse af at være pissefucking gammel...)
(Hvad TÆNKTE jeg dog i øvrigt på med de farver? Og hvordan var det dog, jeg tegnede? Og... og og...)

Sara Kristine sagde ...

Tænk på det som progression, fremfor "hvad tænkte jeg dog på...osv" :)

StineStregen sagde ...

Sara: Jamen jeg fortryder skam ikke, jeg lærte så vanvittigt meget godt. Men jeg vil også gerne være ærlig om, at jeg ikke kun havde superseje gennemtænkte motiver :)

Læsehesten sagde ...

Tak for den dejlige tegning og forklaringen. Det kunne jo godt være at der var en spændende historie bag ;-) Jeg er selv blevet socialrådgiver for at få lov at hjælpe mennesker, og det kunne jo i og for sig ligeså godt have været læge, sygeplejerske, hjemmehjælper osv.
Synes at du gør det godt det som jeg har set, så dine tegninger og dine kommentarer er ikke fiaskoer :-)