mandag den 18. februar 2013

Vejen til hjertet

...går også gennem maven for visse damer. Det viser omfattende research gjort på 50 kvm i hjertet af Århus.5 kommentarer:

HelleA sagde ...

Ohh ja, det samme gælder for mig - det er farligt at score en mand, der er god til at lave mad, jeg vejer MANGE kilo mere end da jeg mødte ham for 8 år siden :-)

Det var mig, der på din fb-side spurgte til, hvad du tegnede som barn - og jeg kan godt se, at det er svært at svare på med en tegning ... og dog? Da jeg spurgte, forestillede jeg mig en (reproduktion, muligvis) af en Stine-barnetegning ELLER en tegning, hvor du som barn sidder og tegner :-) Du bestemmer selvfølgelig suverænt selv, hvad du vælger og hvordan du løser opgaven, det var bare for at uddybe mine tanker lidt.

Tak for en skønno blog, som jeg nyder MEGET!

StineStregen sagde ...

Tak for din kommentar :) Jeg tror, jeg har en idé til, hvordan jeg svarer på dit spørgsmål - men det er desværre ikke med gamle børnetegninger, selvom det kunne have været voldsomt skægt! Jeg har bare ingen...

Kristina sagde ...

Ja, det optimale er, hvis køkkenkunsten er ligeligt fordelt :) Hvor mange synes det er maskulint, at han kan lave mad?

StineStregen sagde ...

Kristina: Well.. altså... Ligeligt er nok så meget sagt. Faktisk er det ham, der laver det meste ^_^ Og jeg ved ikke, om det hverken er maskulint eller det modsatte, men jøsses hvor er jeg glad for det!

JL sagde ...

En gang pasta er da fint, men skal ambitionerne ikke lige en tak i vejret?
http://i.imgur.com/eebf3T3.jpg