tirsdag den 3. juli 2012

Forresten så...

...har jeg meldt mig til yoga. Birgitte siger, det bliver awesome. Eller, det sagde hun for et år siden, da jeg spurgte hende. Kommer tid kommer knuder på krop og tight 90er-Madonnakorpus. Ja?

10 kommentarer:

Rikke/Camp Chaos sagde ...

Yai! "The Human Pretzel" - en smuk yogaposition :)

Gemt sagde ...

Jeg prøvede min første yoga for en uge siden. Det var ret godt, men altså der er selvfølgelig en del teknikker at lære, så det vil tage lidt tid, inden man bliver god til det...!

Lotteriet sagde ...

jeg bliver ALDRIG fan i yoga! jeg kan ikke tage undervisningen alvorligt, når man skal ligge fladt på gulvet med tungen ud af munden og råbe: "AHHHHHH."
Så jeg har haft min første, eneste og sidste yoga time!
Håber din bliver bedre!

Hanne sagde ...

Din krop bliver glad! Tricket er at overhøre alt det der "oooohhhhmmmm" og bemærkninger som "lyt til dine ankler" :)

StineStregen sagde ...

Rikke: Det spændende bliver, om man også lærer at vikle sig ud igen...

Gemt: Jeg gik til det for 100 år siden. Er nok rustet en del siden :D

Lotteriet: Min krop elskede det, dengang jeg gik til det, men jeg kunne ikke så godt med alt det spirituelle. Vi skulle "indhylle vores elskede i lilla røg, mens vi mærkede madrassen". Håber, der er mindre lilla røg nye sted...

Hanne: Det er jeg meget spændt på, om jeg kan :) Men min krop trænger, og så må man jo forsøge...

Simone sagde ...

Første gang jeg bar til yoga var med min mor. Vi smuttede under en "lukkede øjne" øvelse efter at træneren på 60+ proklammerede at man ikke behøvede blive flov hvis der kom prutter fra skeden. Heldigvis gav jeg det en chance mere, et par år efter og andet steds og jeg er hooked i dag!
Ps. Har endnu ikke oplevede de omtalte prutter, har i?

Ditte P sagde ...

Med fare for at udlevere mig selv lidt for meget, så ja.. disse .. prutter.. har jeg oplevet.. Det er mest, når jeg har været i en omvendt position (stå på hovedet f.eks.). Så suger jeg åbenbart luft ind.. haha! Og det skal ud igen..

P.S. Jeg elsker yoga.

StineStregen sagde ...

Simone: Da jeg gik til det før, var det ikke noget, jeg oplevede? Men jeg har hørt andre nævne, at de ikke var til yoga, fordi man prutter imens??? Altså fra måsen. Det håber jeg umiddelbart heller ikke.

Ditte P: Men... nu ved jeg ikke, om jeg tør tage afsted.

Simone sagde ...

Ditte P: Måske du er bedre til at slappe af ind mig? Hvilket jo er en god ting! Måske er prutter (front and back) bare et tegn på at man er en rigtig god yogist.

Stine: Nu må du tage afsted. Og jeg glæder mig til at se hvilke tegninger der kommer ud af det!!

Ditte P sagde ...

Jeg tror bare, man kan komme ud i nogle stillinger og positioner, som kræver så meget energi og fokus, så man af og til er nødt til at give slip et andet sted.. hihi.

Men det er ok efter min mening. Det bør i hvert fald ikke være det, der forhindrer en i at tage til yoga. Man bliver stærk og smidig og rolig af yoga efter min overbevisning :-)