torsdag den 3. juni 2010

Nu var det ellers lige så rart


Man skal være meget trofast læser for at kunne huske min freakmagnet (eller kigge her og her), for den har ikke gjort noget væsen af sig længe. "Er den slået fra?" var vi mange, der tænkte. Besøg i Kvickly i dag kunne opklare, at det er den IKKE.

5 kommentarer:

Camilla sagde ...

...hvad var det lige du prøvede på at købe?? sorry for being a slow-moe C:

StineStregen sagde ...

Oh ja, det var måske en meget rar oplysning... Det var et aldeles rædsomt tørrestativ til mit vasketøj og min altan. Sølvfarvet med oversize plastikdetaljer i lego-blå.

KirstenK sagde ...

Når du så har fundet ud af hvordan man slår freak-magneten fra vil jeg rigtig gerne købe konceptet for min er også altid på on...

Uden Relevans sagde ...

Som regel er det ældre mennesker der er totalretardos og absolut skal kommentere ens indkøb, som når man har købt to pakker engelsk bøf fordi de er sat meget ned og en eller anden kvik gammelfar straks siger til en, NÅ DU ER NOK SULTEN HVA!????!"!!

Jeesus.

StineStregen sagde ...

Kirsten: Den går begge veje!!!

UR: Ham her ikke bare kommenterede, han forsøgte at forhindre mig i at gå op til kassen, og bagefter ville han sådan følges ud, så han stod heeeelt tæt og ventede på, at jeg betalte. Han var overbevist om, at jeg havde nappet et skilt fra butikken, og kunne ved sit liv ikke forstå, at jeg ville betale for det. Det var jo ikke engang et pænt skilt.