mandag den 15. september 2008

Jeg slår snart den freak-magnet fra


Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvad jeg havde forventet, da jeg sagde ja til at drikke kaffe med en engelsktalende mand, der havde spurgt mig i et lyskryds. Men tilbuddet om at få en 39-årig sugar daddy havde jeg bestemt ikke set komme.

5 kommentarer:

My Messy Blog sagde ...

Da jeg så den overskrift tænkte jeg automatisk "Damn, der røg den facebook veninde" :)

StineStregen sagde ...

Nej nej nej da... Medmindre du har et lignende tilbud - så begynder jeg at vræle!

My Messy Blog sagde ...

Jeg har sgu ikke penge til at være sugar daddy. Den slags er forbeholdt de rige.

Anonym sagde ...

Var du slet ikke en smule fristet ved tanken om alle de materielle goder?? Er jeg alt for naiv, hvis jeg tror, at han måske kunne overtales til at nøjes med at købe en masse lækre ting til dig, uden at forvente kønslige tjenester i gengæld... Altså sådan bare for at få lov til at snakke med dig og fordi du er sød..?

StineStregen sagde ...

Ja, du er alt for naiv så Anne :D Hænder og kysseforsøg over det hele en halv time efter ankomst talte deres eget sprog (forestil dig en gang sprællen og krabben mod udgangen)! Og jeg ved heller ikke lige hvorfor, han absolut ville tage mig med til Dubai? Men jeg gætter på, at det ikke var for at sludre om vejret, mens han forgyldte mig med... hvad man nu køber i Dubai? Indendørs skibaner?