mandag den 28. juni 2010

Tak for dem, ellers


Ind i mellem virker det nok som om, at jeg reagerer som tegnet på blog awards. Det gør jeg nu ikke. Jeg bliver glad, taknemmelig og lidt rørt, når nogen giver dem til mig. Men jeg har virkelig svært ved at overskue selv små daglige gøremål for tiden, så det bliver blandt andet reaktionen på jeres søde lovprisninger, jeg ender med at sortere fra min hjerne og min hverdag. Undskyld.

2 kommentarer:

Wollin sagde ...

Kloge(eller bare meget gamle) mennesker plejer jo at sige at det er de små ting der gør livet værd at leve (men de har jo også glemt alt andet).
MEN selvfølgelig er det også de ting man stryger let og elegant(?) hen over når man har lidt travlt.
Kunne heller ikke forestille mig at det altid er lige nemt at komme på noget intelligent at svare dine mange stalkere?? -Du har vil efterhånden hørt de fleste kommentarer mere en et par gange?!

StineStregen sagde ...

Til gengæld er det godt nok også sjældent, at jeg fortæller noget radikalt nyt her :)

Men det ER de små ting, der tæller. Også selvom det er dem, der må lade livet, når man ikke kan overskue sine dage overhovedet :(