onsdag den 14. april 2010

Åh kontrakt, I love you

Jeg er in lååååve i de fine stykker papir, jeg fandt i hr. Postkasse i dag. Der står nemlig, at hvis jeg overfører afsindigt mange penge til afsenderfirma og skriver under på stiplet linje, så får jeg lov til at bo i den fineste lillebitte taglejlighed i Mejlgade. Så medmindre de er storsvindlere - så har jeg et hjem!!! Jeg tror godt, at jeg tør juble lidt nu.

Tak TAK TAK TAK for hulan for al jeres hjælp. Det blev ikke blogland, der førte til den smukke forlovelse, men derimod facebook (socialmedialoving, ååuuåååå-ååå). Tak til Rikkepigen, der har bedt om en stor, håndtegnet plakat med pirater ang mass som tak.


Til jer alle jer, der gav en hånd med:

Det er SKØNT, hvis I bare har gjort det af hjertets godhed! Jeg tuder lidt på den gode måde ved tanken om al den hjælpsomhed. Det er fuldstændigt uden sidestykke, og det gør mig stum (njar ok, næsten stum) af glæde.

Men jeg står ved mine ord, og de, der ønsker det, får en tegning som tak. For overskueligheden vil jeg bede jer sende en mail til mig med ønsket motiv. Det bliver ét enkelt motiv på hvid baggrund. Hvis jeg skal tegne dig eller en bestemt kat, så send et billede med, jeg har desværre ikke tid til at rode 70 - 100 blogs igennem efter billeder. Det bliver i den enkle StineStregen-stil, og jeg vil bede dig skrive "tegningønske" eller lignende i emnefeltet på mailen til stinestregen @ gmail . com

Og please hav tålmodighed. Det er virkelig virkelig mange tegninger, og jeg står lige over for flytning og eksamensræs ved siden af fuldtidsarbejdet. Men stol på, at de kommer. For jeg er fanme godt nok taknemmelig!

17 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

T'løk!

KirstenK sagde ...

tillykke med kontrakten og dit nye hjem...der er jo rigtig dejligt i Mejlgade...

Unknown sagde ...

Fedt! Størrelsen på lejligheden betyder ikke så meget, hvis bare de tre b'er er opfyldt: Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, og så vidt jeg husker er Mejlgade ret ok placeret i Århus :)

Jeg er stadig ikke helt kommet mig over den tegning du lavede af mig, så jeg behøver ikke mere :) Med mindre man må ønske, at du kommer tilbage til én Stinestreg om dagen ;)

Anonym sagde ...

Tillykke ;-)

-Mette

flo's diner sagde ...

Aner ikke, hvor Mejlgade er, men hurra for nyt hjem og stiplede linjer! Tillykke.

Jeg troede faktisk, at det kun var den, som fandt en lejlighed, der fik en tegning, så hey...du kan i hvert fald stryge mig af to-draw listen :-)

Kirsten sagde ...

Til lykke med det! Og så i Mejlgade. Jeg husker godt alle årene i Århus med to års fremleje her og der og et konstant brændende ønske om eget hjem.
Du behøver ikke lave nogen tegning til mig. Vi får jo dine dejlige tegner her. Tak for dem!

fasterfis sagde ...

Hurra for Mejlgade! fedt'ness! Sådan en dejlig gade, får man sørme ikke lov til at bo i så tit!

Frederikke sagde ...

Tillykke med kontrakten. Så fjerner jeg linket til din lejlighedssøgning fra min hjemmeside :)

Anne S. sagde ...

Sådan, Stine! Kæmpestort tillykke herfra!!! Og tusind tak for den superfine tegning, som jeg er helt vildt glad for!

Uden Relevans sagde ...

Det er fantastisk!

Jeg kan kun tale for mig selv her, jeg gjorde det fordi der var tre uger til du var hjemløs og jeg ville gerne hjælpe dig.

kyllyan sagde ...

Tillykke =)

Anonym sagde ...

Du er et godt menneske, Stine! Jeg er sikker på at alle har gjort det af godhed og for at hjælpe dig - og derfor tror jeg ikke de vil stå fast på at kræve deres 'belønning'. Slet ikke hvis det kommer til at gå ud over bloggen. ;)

Og tillykke med den nye bolig da.

Simone sagde ...

Tilløøøøøkkkeeeee!!! Så kommer sommeren også til Stinestregen!

Muld sagde ...

Mejlgade O_O woaw ...
*fyld selv ud med andre ytringer som drypper, syder, bobler af misundelse*

StineStregen sagde ...

Ooooouuuu tak tak tak allesammen :)

Kongfiland: Min inbakke siger dig imod - der er mange, der vil have meget specifikke tegninger.
Men det er ok, det var løftet :)

(bortset måske fra de meget meget få, der er gået helt agurk i ting, der skal være på den tegning. ENKEL blev der sagt, ellers bliver jeg nødt til at sige mit job op og droppe eksamen.)

Anne S. sagde ...

Du skal jo næste poste alle specialtegningerne her på bloggen - så får vi alle glæde af dem :-) Du må gerne starte med min cola-tegning :D

Charlotte sagde ...

Synes da også det var en rigtig god ide at poste tegningerne på bloggen. Vi vil da gerne se dem :D
Kh. Charlotte