onsdag den 7. april 2010

Søger
Jeg søger en lejlighed i Århus, der...

har god plads til én
koster max 6.500/md
ligger inden for Ringgaden eller på Trøjborg
ikke er et tidsbegrænset lejemål
er rar og lys


Jeg er...

29 år
hjemløs fra 1. maj
i stabilt fuldtidsjob som tekstforfatter
fri for kæledyr og larmende fritidsinteresser
utroligt rar og pålidelig
ret rolig

22 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Stine.
Prøv at se på delinde.dk.. Det er nogen sindsyge flotte lejligheder tæt på gågaden. Det er helt klart værd at tjekke ud :) Håber du finder noget.
Hilsen Mai.

Anonym sagde ...

Av! Så er det nu man ville ønske ens lejlighed i Willemoesgade ikke var udlejet, for det er da godt nok en fin, fin lejer man der kunne få!

Skal nok sørge for at have dig i tankerne.

Håber du finder noget!

P

Skribenten sagde ...

Kære Tine her er hvad jeg også lige har skrevet hos Klidmoster:

kommentarer:

*********

For pokker Malou, det er da et super initiv. :) Desværre bor jeg jo i Vanløse/ sjælland

MEN MEN MEN hør bare her:

BÅDE Theis og Josefine fandt noget at bo i på mindre en to mdr via den side der hedder:
Boligportal.dk

Josefine blev desideret kontaktet af en der havde lige det hun søgte og SNUPTI.. så var den hjemme.

Det koster 2-300 kr for to mdr abonnement og så har du adgang til både egen anonnce og søgninger på de opslag der er der.

PRØV det Stine.

Knus og held og lykke
Henriette ;)

Jeppe sagde ...

Ved godt det er totalt uopbyggeligt...

Flyt til København!

Skribenten sagde ...

Kære Stine.. PS

Jeg har lige lavet et indlæg på min side med din tegning på :)

www.defemibyen.blogspot.com

Kirstine og Anders sagde ...

Hej Stine!
Hvis du ikke har fundet noget pr. 1. maj, må du gerne bo i vores gæsteværelse :) (Så kan du også høre en live udgave af Ko-sangen)

Charlotte sagde ...

Så har du også lige fået lidt reklame inde hos mig.:o)
- Bortset fra det, så er jeg enig med Jeppe....

AM sagde ...

hep. din søgen efter lejlighed er nu også postet hos mig. kram

Fru Sommer sagde ...

du har også fået en efterlysning hos mig !
kh rikke ;)

Alexia sagde ...

Uh, det er en træls situation at stå i, ønsker dig held og lykke.

Har du prøvet at se på: http://brunderejendomme.dk/ :)

Damernes Magasin sagde ...

Hej Stine!
din stakkel! Kender alt for godt til din situation. Faktisk har jeg stået i den 22 gange på de sidste 11 år, så er ved at være temmelig rutineret, skulle jeg mene. Boligportalen.dk har hjulpet mig flere gange, men det kræver altså at man 1: er mega heldig, eller 2: gider/har tid til at sidde logget på 24-7. Håber virkelig det lykkedes for dig :-) Jeg kan desværre ikke hjælpe da jeg bor i Kbh og er en kende amputeret i forhold til Århus.
Jeg er pt i gang med at købe en lejlighed, hvilket er ret nervepirrende for en forsigtig førstegangskøber, og temmelig forvirrende da jeg ikke har en ordbog der dækker Real-estate Lingo jvf dit tidligere indlæg om de manglende 40 m2. - Har skrevet et lille indlæg om det her: http://www.damernesmagasin.net/?p=1088

Well, har nu købt en billig andel, og har faktisk et større rådighedsbeløb end da jeg boede til leje med en husleje på 3000 kr. Det er noget med fradrag og noget, som jeg ikke lige kan gennemskue, men vil altså gerne anbefale en sådan løsning...
Vi taler godt nok en 1 vær på 54 m2 på 4 sal med altan, men jeg har taget ved lære, så blandt mine venner hedder det sig, at det er en åben New Yorker taglejlighed med balkon!
Tips og tricks hermed givet videre :-)

Kærlig hilsen Helle

Sophie sagde ...

Kan jeg sende dig en mail? Der er en tom lejlighed tæt på hvor jeg bor, og jeg undrer mig over, at der stadig ikke er flyttet nogen ind...så hvis du selv vil undersøge det, kan jeg fortælle dig hvor :-)
PS. Det virker ikke, når jeg trykker på "send en mail" knappen i din profil, for så åbnes bare et mailprogram på min computer, som jeg ikke bruger, så jeg kan desværre ikke sende dig info den vej.

Trillemor sagde ...

Hej Stine. God idé med at bede om hjælp i blogland. Ganske vist kender jeg ikke så mange i Århus, men jeg har lagt et link til dig.

Venlig hilsen
Trillemor

Katrine Alberte sagde ...

Hej Stine :)

Jeg kigger selv efter lejlighed, og har fundet super mange gode (dog i københavn). Men et super godt sted at tilmelde sig er boligfinder.dk. man kan tilmelde sig gratis, og først betale når man har fundet en bolig man ønsker

Håber du finder en lejlighed:)

Tanja Gotthardsen sagde ...

Super fin blog du har her :) dejligt at se, at jeg ikke er den eneste der poster doodles på bloggen. Jeg håber du finder en skøn lejlighed snart :)

mvh
Tanja
http://theartistichideout.blogspot.com/

fasterfis sagde ...

Stine! Jeg er lidt langsom! Men nu er du knaldet på min blog ude siden, så du ikke forsvinder ned af i rækken, når jeg poster nyt snart igen! Håber alt der her bringer held. Pyh, jeg hader selv at stå i din situation! Go Go Go boligjagt!

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Rikke sagde ...

Så er du også repræsenteret på presenting - happy hunting!

Mette sagde ...

Jeg er en af dem, der har mailet tips direkte til dig, men ikke for tegningens skyld, men bare for at forsøge at hjælpe og som tak for en super blog :) Held og lykke med det!

Anonym sagde ...

Jeg har selv efter en måned søgning, fået den skønneste lejlighed på Frederiksbjerg 2vær, altan, nyt køkken og bad...til 6200kr. igennem Cubis, tror ikke engang disse lejligheder når til annoncering de ryger heller ikke til dem på ventelisterne, det er igennem mund til mund metoden...så måske man kunne ringe, og være lidt aggressiv :)

Mia-Linh sagde ...

Åh kender følelsen! Stod i samme situation for 1 års tid siden, og skal til sommer flytte igen! Derfor giver jeg gerne en hånd med. Din annonce er at finde på min blog - Held og lykke med boligsøgningen.

kh www.justmiamia.blogspot.com

Rikke Seidelin sagde ...

Hej Stine

Ved godt at du søger en lejelejl. men min søster sælger hendes lejl. Du kan se den inden på danbolig.dk sags nr. C10023

Rikke