fredag den 2. april 2010

Typer fra spontan bytur i går"Prins Joachim" med de ivrige fingre og absolut ingen hæmninger."Ove Rivrig" der både kan danse, kramme og bage på flere piger på én gang, mens han indgik væddemål om sine chancer.


"Carsten", der virkelig ikke vidste, hvor eller hvem han var.

12 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Ew, jeg gik lige i kuldegysningskramper over gensynet med Joachim. Ew ew eeew.

Men du er smuk og lækker, Stine. My hero!

dollygrip.blogspot.com

No.3 sagde ...

Haha! Jeg er vild med det :)

rené sagde ...

Rivrig? Lyder som en spændende tur ellers :)

Thominous sagde ...

Hmmm ... er "Prins Joachim", "Ole Rivrig" og "Carsten" ikke blot alternative betegnelser, kraftigt inspirerede af konkrete fænomener, for de tre tilstande, som enhver sund, ung mand skal igennem på en gennemsnitlig byturs-brandert?

StineStregen sagde ...

Anne: Åh han var så NASTY med sine busy hands. Og så fik jeg hverken Benicio del Toro, Pubcrawleren eller landmanden med på tegningen.

No.3: Mest fordi du ikke var der :D

René: Navnet skal læse i sammenhæng med fornavnet, så det bliver til Overivrig.

Thomas: Tjooo, det kan du da egentlig have ret i. Men de maxede virkelig de stadier ud, de kære tre.

rené sagde ...

Stine: aaaAAAaaaaaah! Clever :)

CAPTCHA: cometup .. uhm..

Lise A sagde ...

"mens han indgik væddemål om hans chancer".

Jeg plejer at holde mund om det her. Men når en journalist skriver sådan her, så må jeg sige noget.

Er det her nydansk? Fordi jeg synes da lærte, at det hedder "sine chancer"?

Jeg er virkelig nysgerrig.

StineStregen sagde ...

Du har sgu ret Lise. Jeg fungerer ret dårligt efter kun to timers søvn :D

Hvis man kigger efter, kan man også se, at jeg har tegnet Joachims ene hånd helt helt forkert.

Hr. Lange sagde ...

Tror jeg skrev en opgave med Carsten engang. Hyggelig fætter, lidt for glad for the hooch måske. God musiksmag!

StineStregen sagde ...

Carsten spiller faktisk i et band, fortalte han i et klart øjeblik.

Og sjovt at du lige kommenterer på den aften, hvor vi opdagede, at der er en kategori på Herr Bartels med drinks, der hedder "De Lange". Kun sjovt, hvis man udtaler dem på fransk. Dit navn er OGSÅ sjovt på fransk. Så kunne du gå ind og sige "Jeg er Monsieur Lange og jeg skal bede om en De Lange on le rocks".

Anonym sagde ...

...Jeg hedder sku da ikke Carsten! :)

Anders S. sagde ...

Jeg håber ikke, det var mig, der var Joachim. Men sjovt at opdage efter så langt tid.