mandag den 26. april 2010

Det bliver en forvirret ugeI lang tid håbede jeg, at jeg kunne flytte allerede i den netop overståede weekend. Så jeg havde pakket det meste af mit habengut og strøet resten med gavmild hånd ud over gulvet allerede i torsdags, hvor jeg fik beskeden om, at det først bliver i denne uge, jeg kan flytte.

6 kommentarer:

Jacob Christensen sagde ...

Flytninger lyder klart som et job for Ninjahævneren.

Uden Relevans sagde ...

Belastende, men så er du i det mindste halvt klar til den endelige flytning.

Anonym sagde ...

Så har du tid til at sætte dig ned, drikke en kop the, og være imponeret over alt det møg man får samlet sammen. Ellers kan Dorthe (http://dorthesroderier.blogspot.com/) nok meget hurtigt fortælle dig hvordan du kan nå at rydde op i alle tingene, inden du flytter :-)

Kia sagde ...

Hej.
Undskyld jeg kontakter dig her, kunne ikke få din mail-kontakt til at fungere :)
Min veninde og jeg studerer film- og medievidenskab på Københavns Universitet og er ved at skrive en opgave om blogs og bloggere. Vi har lavet et spørgeskema på 10 spørgsmål som højst tager 2 min at besvare. og de ville være en kæmpe hjælp hvis du gad udfylde det :)


Click here to take survey


På Forhånd 10000 tak

StineStregen sagde ...

Kia: Jeg har udfyldt jeres skema, men jeg må indrømme, at jeg manglede meget en "andet" funktion med mulighed for at uddybe på det sidste spørgsmål :)

Min mail er stinestregen @ gmail.com, hvis I skulle have lyst til at stille flere spørgsmål eller dele evt. resultater med mig.

folehave's univers sagde ...

Tillykke med lejligheden. God ide at bruge netværket her,Jsom boligsøgebase. Vil prøve til min søn. jeg morer mig meget over din herlige streg. Får nogle gode grin. fedt.