onsdag den 3. marts 2010

Vi har muligvis set for meget Mad Men


Temaet er bourlesque, men inspirationsbillederne til festen er mere klassisk 20'er stil. Jeg er sikker på, at Cecilie og jeg bliver prikken over det meget forvirrede i med vores nye gamle kjoler fra 50'erne.

Service-info: Hvis du også elsker gamle og unikke kjoler, så er Inges Tøjtempel en alt for overset lille perle af en rodebutik i Århus. Den ligger Mejlgade 57 og har åbent mandag til fredag fra eftermiddag (var det klokken tre?) til halv seks. Hun er villig til at holde åbent lørdag efter aftale og er i øvrigt god for en sludder, så lad være med at "smutte hurtigt forbi".

10 kommentarer:

Spiren sagde ...

Wuhuuuuuw, Mad Men! Venter også spændt og utålmodigt på 4. sæson - abstinenserne har meldt sig for længe siden!

Meeeen eeehm (host host)... Det er jo lige før man kunne ønske sig et foto istedet for en tegning! Men absolut kun for denne blogposts vedkommende (også selvom det er en superfin tegning)! ;)

Infotainer sagde ...

Den fest skal jeg også til! Og har været så meget i tvivl om, hvad de definerer som burlesque, da deres inspirationsbilleder ganske rigtigt er skizoide. Så jeg kommer altså som nedringet og upassende og håber, at det går an :)

Fie Vinther sagde ...

Hvor lyder det super. Har selv en gammel kjole samling som mangler nogle temaer fester, så den kan luftes. Her i Kbh holder vi også vejret spændt til næste sæson af Man Men - "You dont cover for me, you manage peoples expectations" - Donald D. /Fie

Vanessa sagde ...

lyder som en god butik. er den dyr? :)

StineStregen sagde ...

Info: YAY! Så kommer der en, jeg kender. Jeg ender som vildt anstændig...

Spiren: Jeg har jo ej været dullet op endnu. Afhængigt af resultatet, kan det være, der dukker et foto op.

Fie: Temafester ftw! Jeg har også en del outfits til 60'er fest, men har solgt min charlestonkjole, fordi den ikke rigtig klædte mig alligevel.

Vanessa: Slet ikke i forhold til kvaliteten. Både Cecilie og jeg gav 350 kroner for vores kjole. Men Cecilie så også på en til 700.

rené sagde ...

Hov? Billeder? Hvad blev der af DD-fanpigen? ;)

Du ser heelt 'forkert' ud med udslået hår. På den rigtige måde. Det gav ingen mening vel?

CAPTCHA: ligsessi - en stiv udgave af 'lidt sexy'?

PS: bloggers kommentarmodul hader Chrome, og der er ingen direkte 'kontakt os'-mulighed på deres såkaldte hjælpesider.. grr

Julie - StressStories sagde ...

HVORFOR bor jeg i København, når jeg gerne vil have lækre kjoler?? Ok ved godt hvorfor jeg bor i København og ikke Århus, men come on.. Kjoler til os! Må en tur forbi næste gang jeg rammer byen, så tak for tippet :-)

StineStregen sagde ...

René: Ja, det har jeg da glemt...

Julie: Se! Der ER grund til at bo i Århus. ALLE skal flytte tilbage, NU!

Alphafeen sagde ...

åhhh ja elsker Inge og hendes biks...men syntes dog hun var ved at blive meget glemsom allerede da jeg flyttede fra århus (var det mon 2004??) så er glad for at høre at hun stadig er der....uha jeg har købt mange fede sager der :)

rené sagde ...

Stine: Get crackin' then? ;)