tirsdag den 23. marts 2010

Åh mandag, du var i sandhed en lortedag


Vågnede alt for sent og fuldstændigt smadret efter weekend, hvor intenst gruppearbejde kun veg pladsen for uhæmmet druk. Nårh ja, en times søvn eller to blev det vel også til. Men ikke nok.


Opdagede, at det var den tid på måneden, hvor hormoner bestemmer, at det er tid til at føle sig som oppustet, galsindet flæske-emo.


Midt i standhaftigt nu-prøver-vi-lige-hverken-at-være-emo-eller-arrig-forsøg tikkede to mails ind:

1 Den fantastiske lejlighed til billige penge på Frederiksbjerg, jeg havde søgt, blev ikke min.
2 Den lejlighed, jeg bor i nu, er blevet solgt. Så heraus per 1. maj.

Forsøg mislykkedes og emoen fik overtaget.

Selvom vi havde knoklet til møgsent søndag, var der selvfølgelig en masse, vi ikke havde nået. Så efter arbejde var det Benny Hill-tempo (der, hvor de spoler frem og alle løber efter hinanden. Fatter ikke, at han kunne holde til det, for han har cirka den størrelse, jeg føler mig som, når jeg pms'er, og der er jeg altså ikke glad for andet end at rokke stille frem) helt frem til præsentation i aftenens undervisningstimer.Mandag fik heldigvis en ende, men natten satte prikken over i'et med en drøm, hvor jeg umuligt kunne tale rent, så alle troede, at jeg var retarderet. Jeg forsøgte at forklare, at jeg nok ikke liiige ville gå på den sagnomspundne journalistuddannelse, hvis jeg ikke var mega klog, men det blev ved med at komme ud som dårlige vittigheder, hvor jeg udtalte alle vigtige ord forkert.

GUDSKELOV bød tirsdag både på rundstykker, smørrebrød, tegneseriesnak og fantastisk invitation til en god lørdag aften.

15 kommentarer:

Christian sagde ...

Åh hvor er tykke-stine godt tegnet! Griner endnu :D

anette sagde ...

Vigtige ord SKAL udtales forkert for ikke at blive kedelige....Tak for flæske-emo-ordet, som jeg har copy-pastet ned i mit ordforrådskammer. ;o)

Anonym sagde ...

puha godt vi er nået til onsdag!!!
og hvor ER det dejligt med skønne Stine-streger og underfundige tekster! tak : - )
Mette

mobo sagde ...

I det mindste var tegningerne fantastiske, Luv it!

Anne Lotte sagde ...

Din mandag får mit ellers topnederen "selvvalgte" jobsøgningskursus-fordi-jeg-er ledig, til at ligne a walk in the park :-)

- Maiken sagde ...

Har hørt at man ikke må grine af andres ulykke.. Men er det ikke okay at småfnise af andres tegninger om mislykkedes mandage? ;D

StineStregen sagde ...

Man må bestemt gerne grine af mine streger - jeg tror, at tykke-Stine selv lægger lidt op til det.

Noget andet, som man også godt må, er at skaffe mig et sted at bo i Århus :)

Line sagde ...

Hvor ville jeg give meget for at se din drøm på tv! :)

Anne sagde ...

Ha - det er hævnen for at du ikke er gravid :-) - gravide er jo ikke PMS'er. Men på den anden side - nogle kvinder risikere at være stang-uligevægtige i alle 9 måneder - og du var det da kun i ca 1 døgn. Trøst dig - det varer kun til du er i overgangsalderen - så bliver det skiftet ud med hedeture :-). Held og lykke med lejlighedssøgningen - måske er der nogen, der kender nogen, der læser din blog?

Anonym sagde ...

Jeg sidder faktisk og kigger på lejligheder lige nu, og det er slet ikke så svært, at finde noget både billigt og stort. Altså, såfremt man har været medlem af en boligforening i 53 år, ikke har noget imod at bo et godt stykke uden for ringgaden aka på en mark, og i øvrigt foretrækker at pisse i et kostskab.
Easy! Og sært utilfredsstillende. Hm.

StineStregen sagde ...

Anne: Åh nej dog. Men jeg tror faktisk, jeg ville være en drage som gravid. En tyk en, fordi jeg ville synes, det var en glimrende undskyldning for at spise uafbrudt. Det må man godt, når man vokser.

Hans: Arrrh, bitter boligsøgningshumor. Jeg liker :) Held og lykke, men ikke så meget held og lykke, at du nupper mine chancer.

Anne Sofie sagde ...

Du og Hans kunne også slå pjalterne sammen på den meget platoniske og langhårede måde og oprette et bofællesskab i en af de dérsens giga herskabslejligheder som nogen med slikhår ikke kan komme af med efter krisen?

Det sparer dig også for tidligere fadæser, så som mangel på tun i vand, møbler og rent tøj - man noler roomies.

Alle er glade - og Hans og Stine skal ikke slås over den sidste halvandenværelses med "bad" (Som faktisk bare er en gulvspand). Ja? :D

Ine sagde ...

Hei Stine! Jeg har lånt flæske-emoen din som illustrasjon på bloggen min (selvfølgelig med link og oppfordring til å sjekke ut din fantastiske blogg). Om du ikke synes det er ok, gi meg bare beskjed, så tar jeg den bort. :)

StineStregen sagde ...

Hej Ine, så længe der er link, er det altid i orden :) Og tak for dine pæne ord!

Jannika sagde ...

Åh,jeg griner stadig af disse illustrationer! :D