søndag den 28. marts 2010

Kjoler = draperet joggingtøj i forklædning = rart


Ting sker, når jeg ikke har tømmermænd om søndagen. Vilde ting. I dag har jeg fx vasket tøj. Og så har jeg haft bukser på for første gang i et års tid. Det var pænere til mig, end jeg huskede, men det er jo overhovedet ikke rart? Tykke syninger, stift stof og knapper og lynlåse over det hele.

10 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Ville da have troet at falsk Coca-Cola gav tømmermænd?!

Ravn sagde ...

Hvordan i alverden har du kunnet holde varmen?!

mobo sagde ...

Hvis jeg nu lover ikke at gå i kjoler, så lover du ikke at gå i buks? Deal? :)

Stines navnesøster sagde ...

@Ravn
7 par leggings uden på hinanden er MINDST lige så varmt som bukser, og meget behageligere end stramme bukser, plus at det er muligt at bevæge sig nærmest frit. Og ja, jeg har prøvet det selv. Og nej, tallet 7 er ikke en overdrivelse.

Muld sagde ...

Man er bare så ... nøgen i kjoler *gys* o_O

anette sagde ...

Men pænt ser det ud til...

StineStregen sagde ...

Muld og Ravn: Det er et spørgsmål om de rette kjoler, de rette cardigans og de rette uldstrømpebukser :)

fasterfis sagde ...

Stine! tænk at du har bukser!
Jeg har et par ridebukser (til de utroligt heldige stunder, hvor jeg kommer i nærheden af en hest, og de sidder jo ligeså så rart som tights!(Bukserne, ikke hesten)), 2 par pyjamas bukser og et par regnbukser.
Nå men den der opremsning er egentligt bare lavet for at give dig ret. Kjolerier er rarest!

StineStregen sagde ...

Jeg har ét par knaldrøde bukser fra min buksetid, som min søster nægtede at arve. De skal nok egentlig bare finde sig en rar lille genbrugsbutik at bo i.

Ok, og så har jeg to par træningsbukser til træning. Jeg tror spinning i kjole må føles seriøst tåbeligt.

Gad vide, hvad der blev af alle mine ridebukser, egentlig?

Ravn sagde ...

Ja okay. Jeg synes stadigvæk det er utroligt - thumbs up til jer! :b