lørdag den 27. marts 2010

Mon en værtsbuket vil hjælpe?I aften skal jeg hænge ud med fabelagtig veninde og hendes dreng. Jeg er lidt nervøs, for jeg ved, at han er åndssvagt sej (både af et barn at være og ellers), men jeg bliver altid så akavet omkring børn.

11 kommentarer:

Mig sagde ...

Bare vær over for dem som al mennesker...

Anne O'Manne sagde ...

Haha... Den her tegning har allerede givet dig store pluspoint - selvom åndssvagt sej drengs første kommentar var: Har jeg sådan noget tøj?

Nu vil jeg smutte, for jeg skal hente fabelagtig veninde ved bussen.

Rikke sagde ...

Hehe, jeg kan berolige dig med, at du
heller ikke er den eneste, der har det sådan. Jeg har det også lidt akavet over for min nevø og niece...

Unknown sagde ...

Hvis du imødekommer børn, som du gør med dine venner og viser oprigtig interesse, så skal I nok komme overens! Børn er jo blot små mennesker...

Bloggerella sagde ...

Hvad med en værts-slikpose, tror måske det ville være højere værdsat...

Line sagde ...

Det kender jeg alt for godt! I går var jeg sammen med en veninde og hendes spædbarn, og hver gang jeg skulle holde den lille,stak hun i et hyl..Min veninde sagde, at det plejer hun ellers aldrig at gøre, men jeg er sikker på, babyen kunne mærke, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle holde og hvad jeg skulle sige til hende...

rené sagde ...

.. og noget legetøj der larmer.

Slik bør man kun give efter aftale med forældrene.

Min egen bror + svigerinde prøvede manisk at lade være med at udsætte deres poder for slik, hvorefter bedstemødrene saboterede den plan for vildt..

anette sagde ...

HVOR fedt, at der endelig er én, der sætter ord på netop det. Jeg har altid bare sagt, at jeg nok ikke var verdens største børneven -også selvom jeg (of course) knuselsker mine egne børn, så rammer ordet akavet spot on, når det gælder andres børn. Tit i hvert fald.

Rikke sagde ...

Anette - det synes jeg er skægt. Jeg troede det ville hjælpe lidt på det, når jeg engang selv får børn... Men det skal jeg så ikke regne med :D Måske jeg bare skulle få et job i en børnehave...

spunky sagde ...

"åndsvagt sej" fedt udtryk...

StineStregen sagde ...

Jule dig + Liv: Jamen de ER jo ikke som alle andre mennesker. Selvom jeg interesserer mig oprigtigt for dem, er det bare begrænset, hvor meget interesse for Super Mario jeg kan mønstre, og det er jo det, de vil tale om. Og så lego. Og så vil de gerne have opmærksomhed - koste hvad det vil. Og så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv.

Anne: Nu har jeg jo set ham, og han kan i hvert fald sagtens bære sådan et outfit :)

Ellers vil jeg bare lige skrive, at jeg synes, det er fantastisk, at der er mødre, der tør indrømme, at de har det lige som mig. Jeg er sikker på, at man sagtens kan være en god mor alligevel (ens egen kender man vel), men det må være lidt svært til børnefødselsdage og sådan?