tirsdag den 4. november 2008

Is this just fantasy?

Er jeg mon den eneste, der ikke kan lade være med at stå og mime Bohemian Rhapsody, hvis jeg står i et mørkt busskur med glasvægge og kigger på mig selv i det sparsomme lys fra oven?
OBS: Dette indlæg giver kun mening, hvis man har set sig selv i en mørk rude, og hvis man har set de første 50 sekunder af videoen til Bohemian Rhapsody http://www.dailymotion.com/video/x23pw_queen-bohemian-rhapsody

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror ikke jeg kan huske at have stået i et mørkt busskur med glasvægge og kigget på mig selv i et sparsomt lys fra oven?

Men i situationer hvor det har været muligt at gøre, er det heller ikke særlig ofte jeg har været i stand til bagefter at huske særlig meget af hvad jeg har foretaget mig...

StineStregen sagde ...

Se så er det heller ikke utænkeligt, at du har givet Queen-pedalen lidt gasss...

Tomrummet sagde ...

dejligt link, har lige siddet og nikket halv hårdt med hovedet sammen med knejten.... det er fanme opdragelse der rykker, han kan lige så godt lære det...!!

StineStregen sagde ...

Især når I kører i bil, er det vigtigt at han basker hovedet frem og tilbage til den. Så gør det ikke så meget, hvis han kigger på dig med angst i blikket, når du begynder at brøle "WAYNES WORLD EXELLENT PARTYTIME WOOOOOO"

Tomrummet sagde ...

det er nemlig det der skal siges og ikke: " i think i´m gonna spew.... " he he!

Herself sagde ...

Det er altså din til dato bedste! Jeg griner stadig...

StineStregen sagde ...

Jamen tak, jeg var ellers bekymret for, om folk ville forstå den eller tænke "er dette en rorschach-test"?

Herself sagde ...

JA! Tænk så meget du har fåët med i en enkelt streg! ;-)