onsdag den 19. november 2008

Min pizzamand kan banke din pizzamand

Trofaste læsere vil vide, at jeg har verdens sødeste pizzamand lige nede om hjørnet. Han var der ikke sidst, mine tømmermænd krævede "et-eller-andet-med-smeltet-ost-og-kød", men det var ejeren af stedet. Han fortalte mig, at alle ansatte i biksen har det sorte bælte i karate og træner kickboxing, så de kan forsvare sig selv. Så nu er verdens sødeste pizzamand også verdens sejeste.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skræmmende så obsessed du er omkring din pizzamand... er der mon en duft af amoriner i oreganoen? og er stenovnen isåfald ikke det eneste der bager på noget når det er pizzatid?

Anonym sagde ...

blærerøv - min pizzamand er en småtyk teenagepige, og hun ligger helt sikkert ikke inde med den slags skjulte kvaliteter.

StineStregen sagde ...

Martin: Du har vist et forkvaklet forhold til pizzamænd. De er hverdagens helte, og når de nærmest er ninjaer, så bør de hyldes!!!

Solveig: Du må komme med ned til min pizzamand en dag. Så skinner solen.