lørdag den 22. november 2008

Kig væk, hvis du hader julenostalgi, der starter i november

Egentlig er julepynt strengt forbudt på mine 14 kvm, men i dag arvede jeg mine oldeforældres gamle plastikjuletræ. Der er mere julestemning i det afpillede mint- og sølvfarvede 50 år gamle rædsel end noget andet, jeg kan komme i tanke om.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Din streg er bare for original, forrygende, fantastisk!
Og undskyld, hvis mit spørgsmål er en gentagelse af evt. tidligere stillede, men:
Har du overvejet at oversætte (nogle af) dine tekster til engelsk? - og fyre dem af sted mod det amerikanske eller engelske stribe-/stregmarked? (eller alternativt oprette en engelsk udgave af din stregblog?).

/vh.

StineStregen sagde ...

Tak for de pæne ord :) En engelsk version har da strejfet tankerne, men jeg er ikke sikker på, at jeg er god nok til skriftlig engelsk, og jeg ville ærlig talt heller ikke vide, hvor jeg skulle starte med et engelsk/amerikansk marked...