fredag den 7. november 2008

Alderdom - en smitsom tilstand

Det er nok meget godt, at vi fik afsluttet vores feature om gamle mennesker i dag. De sidste par dage har jeg mistet mine briller konstant, givet unge lømler ved bageren en albue og kastet mig over slumretæpper, som gjaldt det livet.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg ved ikke hvor jeg er blevet smittet henne, det kan evt. være gennem overdreven indtagelse af te. Ligesom feriedage skulle man kunne tage en uges 'alderdom' i ny og næ, så man kan gå og være gammel. Jeg tror i hvert fald man ville værdsætte alderdom mere, hvis man ikke var tvunget til at tage det, når man desværre er.

Og så har jeg spottet din dyresutsko!

StineStregen sagde ...

Dyresutsko er sammen med portvin og daglig kageration vigtige brikker i en god alderdom.

Interessant forslag med en uges alderdom, men så stemmer jeg også for lidt barndom ind i mellem. Så kunne man få en weekend med en babysitter, der henter pomfritter, sætter tegnefilm på og putter en til sidst. Måske med godnathistorie.