søndag den 30. november 2014

Klip-selv-farv-selv-snor-selv GRATIS julepynt


Nogen på instagram skrev, at det ville være så nydeligt, hvis årets diy-julepynt herfra kunne nå det til første december. Så det kunne det da! Tadaaaaaa: 
Ja, der hevet en del gamle travere ud af stalden til at fejre jul i guirlandeform. Hvis man er ny læser, forestiller jeg mig, at ninjahævneren og dræberhest giver lige så lidt mening som for dem, der kender dem.
Se, jeg testede den - men var så alligevel for doven til at farvelægge. Jeg synes, du skal farvelægge den og være et bedre eksempel end mig. Måske har du også en bedre væg at hænge den på. 

Du kan hente dem i A4 print-venlig format HER (fører til PDF-fil). Du må printe så mange du vil og hænge derhjemme eller på dit kontor og sådan, men du må ikke bruge kommercielt, fx sælge den eller bruge den som blikfang i din butik.

Her kan du se med blegrødt, hvilken linjer jeg klippede for at få det til at se ud som om, de holder fast i snoren. Kraftigt papir eller pap virker nok bedst, og et lille stykke tape til at stabilisere bagpå hjælper også. Hvis du farver, klipper ud og hænger op, vil jeg elske, hvis du vil dele et billede på instagram eller facebook

Tillad mig i øvrigt at anbefale, at du tilføjer dig selv i den lille historie.5 kommentarer:

Susan sagde ...

Du er min yndlingsjulekugle! <3

Josefine sagde ...

Jeg knuselsker din julepynt! Håber ikke I har noget mod at pynte i Spanien ;-)

Unknown sagde ...

Hvor er de fine! Kunne man evt. få alle figurerne samlet i PDF? For nu bare at være alt for krævende.

StineStregen sagde ...

Susan: Aaaaw ^_^

Josefine: Tak <3 Alle på den snor vil elske at hænge i Spanien :)

Christian: Hvis du vælger linket under "HER", hvor jeg snakker om printvenlig A4, ryger du til et dropboxlink med en PDF.

Jesper sagde ...

Det skal i hvert fald op og hænge på kontoret! :)