søndag den 9. november 2014

Forkælet tudPå Bogforum blev jeg afløst på tegnevæggen af Thomas, der lavede den her fine historie med Maren (inkl en snas Stine), Marens yngste tolkede også på mit tegnede jeg og i panel om selvbiografiske tegneserier blev jeg afløst af Lars og Maren. Damn straight jeg er svær at erstatte - tænker alle andre end min kæreste lige nu.

Ps. Der er bogforumbilleder fra tegneserieområdet ovre på Dansk Tegneserieråds facebookside. Der er good stuff på tegnevæggen!

Pps. Til dem, der ikke lige kan regne kæmpehovedtingen ud - jeg er syg.

4 kommentarer:

- sagde ...

Synes sgu også at det er synd for dig. Lortesygdom kommer ALTID når man virkelig ikke har tid til at den kommer.
Men der kommer MASSER af andre gange hvor du kan være awesome og tegneseriesej. Jeg lover personligt at komme når det er muligt, og stå og smile og heppe (på den små-akavede måde som jeg gør så godt) :)

Jesper sagde ...

Nu er det ikke fordi jeg vil grine på din bekostning, men elsker dit store hoved.

StineStregen sagde ...

AnnM: Det er godt, du findes ^_^

Jesper: Du må altså gerne grine på min bekostning :D

Anonym sagde ...

Nuurrhhh:-) Håber det går bedre allerede, for dit liv er da ganske uudholdeligt lige nu:-)