mandag den 1. december 2014

Tudemarie bliver ældreDet gjorde ikke ondt at fylde 34, men jeg græd alligevel. For en læge gav mig sit hjerte. En veninde gav mig velkommen. En ven gav mig en drøm. En anden ven gav mig et grin. En veninde gav mig gaven, der giver gaver. En anden veninde gav mig ord. To af de bedste gav mig varmen. Og de søde hilsner og de gode tanker og de fine pakker. 
Det gjorde ikke ondt at fylde 34, men sikke et græderi.

6 kommentarer:

Miss Overballe sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen, Stine :) Jeg håber du fejrer med kage!

Amalie sagde ...

Stort tillykke med dagen Stine - jeg håber den bliver helt fantastisk!

StineStregen sagde ...

Miss Overballe: Jeg har faktisk GLEMT alt om kage :-O Men det er en dejlig dag alligevel :)

Amalie: Tak ^_^

Katrine sagde ...

Ved du hvor han har købt det smukke hjerte?

Anonym sagde ...

Stort tillykke med dagen - håber min bliver lige så god i morgen :)

Mvh Marie fra www.krøllerier.dk

Anonym sagde ...

Tillykke sejeste Stine! Vil savne dig i Stine bliver klogere :)