mandag den 2. juni 2014

Farlige øgle

Der var engang, hvor jeg havde mareridt om Godzilla. Ikke bare ét, men næsten hver nat i flere uger. Godzilla afbrød min yoga class i New York. Godzilla ødelagde London under Anden verdenskrig, hvor jeg jo var nanny. Godzilla var tæt på at vælte min splinternye robåd i den yndige andedam. Bare for at nævne et par. Så nu ved jeg ikke helt, om jeg tør se den nye Godzillafilm.

3 kommentarer:

May sagde ...

Han er nu ret rar og bamset i den nye. Gojira. Og pæn nok mand.

Indtil cirka et kvarter inde i filmen troede jeg, at jeg skulle se King Kong. Hjerne fejlforbundet.

Kurosakuranbo sagde ...

Jojo! Du skal ind og se den! Så stopper du med at være bange for ham!

JL sagde ...

Hvordan kan du være bange for sådan en nuttegris? http://i.imgur.com/yti0ttE.jpg