mandag den 9. juni 2014

Den rigtige taber


Jeg vandt ikke den der pingpris. For tredje år i træk vandt jeg ikke den der pingpris, jeg var nomineret til. Så nu er vi der, hvor jeg har fået taberpræferencer. Det er meget værdigt alt sammen.

4 kommentarer:

Malene sagde ...

Bare du ikke ender som Meryl Streep! ;)
Hun er den mest nominerede skuespiller nogensinde! 18 gange har hun været nomineret til en Oscar, men har "kun" vundet tre. :D
Hun kalder sig selv "Hollywood's biggest loser". ;)

Jeg er sikker på, at du får den Pingpris en dag! :D

Kristine sagde ...

Du er jo bare offer for storpolitik. Hvis du havde vundet - som formand for dansk tegneserieråd, ville det jo blive blæst op som dengang Jens Unmack var med til at give sin ven Nikolaj Nørlund arbejdslegat. Og før du vidste af det ville du skulle forsvare din integritet i debatten på P1. Du ved, den der livetransmitteres på DR2 hver eftermiddag. Det ville ende ulykkeligt. I tel you!

Jeg ville have stemt på dig ;) men også lidt på Leo. Der VAR IKKE plads til to på den plade.

Carry My Style sagde ...

Gode pointer i kommentarfeltet:-) Som Kristine sagde, kunne det godt ende ulykkeligt. For at tage et eksempel fra litteraturens verden har Josefine Klougart været nomineret til Nordisk Litteraturpris to gange, men ikke vundet, men hvem husker det? Kun, at hun høster en masse anerkendelse:-) Er sikker på du vinder Pingprisen næste år:-)

StineStregen sagde ...

Malene: Åh men... det ville alligevel være sejt at være kinda som Meryl Streep!

Kristine: Jo jo, men... priiiiiis :D

Carry: Det tror jeg ikke, jeg gør - men nu er jeg en erfaren taber :D